IniciEsportsLa Diputació de Tarragona impulsa 125 propostes de caire esportiu amb un...

La Diputació de Tarragona impulsa 125 propostes de caire esportiu amb un total de 930.000 euros

La Diputació de Tarragona col·labora amb les entitats esportives per impulsar activitats singulars al Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. Este 2023 els ajuts per al foment de l’esport arriben als 930.000 euros (gairebé el doble que l’any anterior) un import que es destinarà a la realització de 125 activitats singulars que aposten per un ampli ventall de modalitats i disciplines: des del tennis o el futbol fins al judo, el twirling, l’Slalom o la Boccia (les dues últimes adreçades exclusivament a persones amb discapacitat usuàries de cadira de rodes).

El Trofeu d’esport adaptat Terres de l’Ebre, organitzat pel Club Esportiu Slalom i Boccia Terres de l’Ebre (Alcanar); la cursa i caminada popular La Banyerenca, impulsada pel Club Esportiu Banyeres del Pendès; el Torneig Woman‘s Champions Cup, organitzat pel Club de Futbol de Camarles o l’Hoquei inclusiu, que organitza l’Hoquei Club de Valls. Són només algunes de les 125 propostes que han rebut el suport de la Diputació de Tarragona aquest 2023.

A través d’estes subvencions, la Diputació de Tarragona vol fomentar la pràctica esportiva arreu de la demarcació i contribuir a apropar l’esport a tots els col·lectius. En aquest sentit, diverses de les propostes que han rebut ajuts s’adrecen al col·lectiu femení, als infants, a la gent gran o a persones amb discapacitat a través d’estades, tallers, tornejos, campionats o trobades, entre altres activitats.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 2 = 8

Últimes notícies