IniciFutbol2ª CatalanaLa dupla Ivan i Gabri Vidal li dóna la primera victòria a...

La dupla Ivan i Gabri Vidal li dóna la primera victòria a domicili al Jesús i Maria (2-3)

Cop de puny d’autoritat damunt la taula d’un Jesús i Maria que es va imposar a domicili al camp d’un Riudoms, que encara no sap el que és guanyar aquesta temporada davant la seua afició després de dos derrotes en dos partits disputats, i que deixa als de Lluís Fornés amb un molt bon vagatge després de tres confrontacions en les quals no ha perdut partit i que consolida les expectatives de lluitar per estar entre les quatre primeres posicions del grup que donen dret a disputar la fase d’ascens a primera catalana.

Els roig-i-blancs van sortir molt mentalitzats d’entrada i pressionaven molt a dalt, tancant als riudomencs al seu terreny de joc. Poc tardaven en aprofitar aquesta inèrcia, quan en una rematada de cap d’Ivan Vidal perforaven per primer cop la porteria local, després d’una acció molt ben trenada de tot l’equip quan només es duien set minuts de confrontació. No obstants això, replicaven els locals i aconseguien el gol de la igualada treient profit d’una acció d’estratègia en una falta lateral, que quedava morta dins la frontal li permetia a Oriol afusellar i tornar les taules a l’electrònic quan tot just s’havia traspassat el quart d’hora de partit (16′). No s’ensorraven els partidalencs i seguien insistint en atac fins que de nou Ivan Vidal tornava a posar per davant al marcador al conjunt ebrenc als vint-i-cinc minuts de joc. Amb el partit encarat, i quan tot indicava que s’arribaria amb aquest mínim avantatge a les casetes, en una acció quan ja es complia el primer minut d’afegit molt protestada pels visitants, demanant una possible falta sobre Jordi Borràs que era obstruït, la pilota li quedava franca a Roger per a transformar el 2-2 i fer un gol dels catalogats com a psicòlogics abans d’assenyalar camí de vestidors l’arbitre del duel.

A la represa, incertesa entre dos conjunts que intentaven imposar el seu joc més directe en el cas dels locals i mirant d’aprofitar les segones accions i un Jesús i Maria de Lluís Fornés que intentava trenar i dominar el partit des de la major possessió. Als vint minuts de la represa, jugada polèmica després que el capità local hagués hagut de veure la vermella directa i deixar al seu equip en inferioritat numèrica sobre el terreny de joc, però l’àrbitre no ho apreciava així en la falta comesa sobre Salva Bes quan era l’últim home i enfilava camí cap a porteria contrària. No obstant això, va seguir creient el conjunt de l’Aube fins que en una acció personal de gran qualitat de Gabri Vidal, a falta tan sols de set minuts per a la finalització del matx, transformava en gol davant el deliri dels jugadors, banqueta i públic visitant, sabedors de la importància dels punts en joc.

CF RIUDOMS, 2
UD JESÚS I MARIA, 3

CF Riudoms: Eric, Llorenç, Iker, Nil Parra (Ortega, 45′), Roger (Dani, 78′), Arnau (Nacho, 85′), Frias, Oriol, Adri (Fortuny, 45′), Soto, Franch (Ray, 58′).

UD Jesús i Maria: Marc Masdeu, Josep Casanova (Luisito, 53′), Salva Bes, Roger Solà (Ferreres, 64′) (Alcalà, 84′), Humbert, Eric, Àlex Pérez, Ivan Vidal, Gabri Vidal, Joab Fatsini, Jordi Borràs.

Àrbitre: Àlex Ramírez Garcia, amb Andy Romero Gómez i Miguel Sebastián Sánchez Vázquez, de la delegació de Tarragona. Targetes per a Fortuny (54′), Nil Parra (83′) i Llorenç (86′) dels locals i per a Humbert (34′), Luisito (65′), Alcalà (86′) i Jordi Borràs (88′) dels visitants.

Gols: 0-1, Ivan Vidal (7′); 1-1, Oriol (16′); 1-2, Ivan Vidal (25′); 2-2, Roger (45’+1′); 2-3, Gabri Vidal (83′).

Podeu veure la classificació després de la tercera jornada de lliga al subgrup 6A de la segona catalana, clicant la imatge inferior: