IniciPoliesportiuHoquei PatinsLa falta d'encert ofensiu condemna al CHP Amposta a Reus (2-0)

La falta d’encert ofensiu condemna al CHP Amposta a Reus (2-0)

El CHP Amposta va perdre per 2-0 a la pista del CN Reus Ploms, en el partit pendent de la Segona Catalana. L’equip ampostí ferm en defensa, va caure víctima de la poca efectivitat ofensiva. A la primera part ja van disposar de bones opcions per haver marcat, però sense el necessari encert davant la porteria contrària. Tampoc els locals van poder superar la defensa ampostina, arribant-se al descans amb l’empat a zero inicial.

A la segona part va continuar la igualtat i el predomini de les defenses sobre els respectius atacs. A 10 minuts per al final es va avançar l’equip reusenc, amb reacció ampostina però sense encert en el remat. Quan faltaven 5 segons, amb l’Amposta jugant ja sense porter per comptar amb un atacant més, va arribar el segon gol i la sentència del CN Reus Ploms.

La pròxima jornada el CHP Amposta, rebrà el divendres a les 21:45 hores al CP Calafell, equip situat en segon lloc de la taula classificatòria.

CHP Amposta: Juan Pablo Alba, Ferran Pons, Pau Esquerré, Robert Carles, Josep Pons, Joan Esquerré, Adrià Labernia i Pau Estudillo.

El partit que havia de disputar l’equip ampostí diumenge a la nit a la pista del Vendrell, a causa de la covid-19 que ha afectat al conjunt vendrellenc