IniciFutbolFutbol BaseLa FCF anuncia canvis per a les categories de futbol base

La FCF anuncia canvis per a les categories de futbol base

TERRES DE L’EBRE // La Federació Catalana de Futbol ha anunciat, a través de la Circular número 7 enviada als clubs, diferents novetats pel que fa a les categories de futbol base per a la pròxima temporada.

D’entre les més rellevants destaca l’aplicació d’una diferència màxima de 10 gols en els resultats dels partits de futbol 7, una mesura que ha d’ajudar a evitar alguns marcadors molt amplis que es produïxen gairebé cada setmana en categories com l’aleví. A partir d’esta temporada la FCF establirà una diferència màxima de 10 gols en els resultats finals del partit, una mesura que també s’aplicarà a efectes classificatoris, per la qual cosa no tindrà cap transcendència a nivell de classificació ni de comptabilització de resultat el fet de guanyar un partit amb una diferència de gols major a deu.

Una altra de les novetats rellevants que aplicarà la Federació Catalana a partir d’esta pròxima temporada és l’ampliació de poder inscriure equips mixtos a la categoria cadet. Fins ara nois i noies podien compartir equip i categoria fins a la categoria infantil, havent-se de dividir en futbol masculí i futbol femení a partir de la categoria cadet. A partir d’esta temporada, els equips podran estar formats tant per jugadors com per jugadores també a la categoria cadet i només la categoria juvenil quedarà dividida per sexes en les diferents categories de futbol base.

En l’esmentada circular es poden consultar les diferents modificacions reglamentàries que s’aplicaran a partir de l’inici d’esta pròxima temporada després que totes estes fossen aprovades en l’Assemblea General Ordinària de la FCF, que va celebrar-se el passat mes d’agost a Blanes.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

50 + = 59

Últimes notícies