IniciBàsquetLa Federació Catalana de Bàsquet dóna per finalitzades les competicions de totes...

La Federació Catalana de Bàsquet dóna per finalitzades les competicions de totes les categories a excepció de les sèniors i preferents

La Comissió Executiva de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), reunida el passat divendres 17 d’abril a la tarda, va decidir que, en cas d’aprovar-se una nova pròrroga de l’Estat d’Alarma, provocada per la Covid-19, com així s’ha produït, es donaran per finalitzades totes les competicions a excepció de les sèniors i preferents. Concretament es veuran afectades les categories des de Pre-mini fins a Sots-21 pel que fa als Campionats de Catalunya, i als Territorials totes menys les sèniors i sots-25 on es juga per a l’ascens.

A conseqüència d’esta decisió, es procedirà, si és el cas, a l’extorn a cada Club de la part proporcional que corresponga tant de les Quotes de Participació abonades per a la seua inscripció en els Campionats que es donaran per finalitzats, com dels imports de Quotes de llicències, a part de presentar la liquidació de les Bosses Comunes corresponents.

 

Cantaires i Rapitenca pendents

A la competició Territorial sènior masculina, els dos equips més pendents de les properes decisions que es puguen prendre, són el CB Cantaires Tortosa Cool Haus Habitat i CB Rapitenc Bear Quimica.

L’aturada a causa del Coronavirus al campionat Territorial sénior masculí, es va produir quan restaven dos jornades per la seua finalització. En el grup 1, és líder l’equip tortosí amb 17 victòries, 2 derrotes, i 36 punts, per davant de l’Àguiles de Santa Coloma de Queralt, amb 14 victòries, 5 derrotes i 33 punts, encara que el CB Constantí Black i Blue Monkey Tarragona-CB SPSP, que ocupen el tercer i quart lloc respectivament, però encara compten amb opcions de classificar-se per la fase final d’ascens, en tindre partits pendents per disputar.

Al grup 2, el CB Rapitenc-Bear Química ocupa el primer lloc, amb 16 victòries, 2 derrotes i 34 punts, seguit de l’AB Salle Tarragona, SM, CB Morell B i CB Constantí Green, empatats a 30 punts. 

Els dos primers classificats de cada grup, jugaran la final a quatre. A les semifinals, s’enfrontaran el primer d’un grup contra el segon de l’altre. Els guanyadors disputaran la final i els altres dos lluitaran per determinar el tercer i quart lloc. Ascendirà a tercera catalana masculina l’equip primer classificat, els tres restants a possibles ascensos d’acord amb la classificació obtinguda.

En principi les dates designades per la seua disputa eren les del cap de setmana del 16-17 o 23-24 de maig, que s’hauran de modificar, si és que finalment es pot disputar aquesta fase d’ascens.

CB Rapitenc | Cedida

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 7 = 15

Últimes notícies