IniciFutbolLa Federació Catalana de Futbol ha confirmat avui que dóna per finalitzades...

La Federació Catalana de Futbol ha confirmat avui que dóna per finalitzades totes les competicions

La Federació Catalana de Futbol, mitjançant un comunicat emès avui dijous a la tarde, ha confirmat de manera oficial que no hi haurà més futbol durant la temporada 2019/2020 i que dóna per finalitzades definitivament totes les competicions de futbol 11, futbol 7, futbol sala i futbol platja que depenen de la mateixa federació, seguint les recomanacions de la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física. En el comunicat, la Federació Catalana de Futbol ha confirmat que dóna per acabades les competicions, que al llarg de les pròximes setmanes obrirà una consulta entre els clubs per conèixer la seua opinió sobre la conclusió de les competicions, i que adoptarà mesures de benefici econòmic per als clubs i federats durant la temporada 2020/2021. Totes les decisions han estat preses i ratificades en la reunió que la junta directiva de la FCF ha mantingut telemàticament avui dijous al migdia.

Comunicat oficial
 

La Federació Catalana de Futbol ha celebrat aquest dijous la reunió telemàtica de la Junta Directiva corresponent al mes d’abril, amb els següents acords:

 

– Donar per finalitzades totes les competicions de la temporada 2019-2020 que depenen de l’FCF, en les modalitats de futbol, futbol sala i futbol platja, atenent a la recomanació emesa en el dia d’avui per la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, a proposta de la Mesa Sectorial de l’Esport de Catalunya.

 

– Obrir al llarg de les properes setmanes una consulta entre els clubs catalans per conèixer la seva opinió sobre la conclusió dels campionats, abans d’adoptar una resolució de forma posterior.

 

– Continuar amb l’estudi i confecció del programa econòmic de congelació i reducció temporal de les quotes federatives a clubs i federats de cara a la pròxima temporada 2020-2021, així com d’ajut a la tresoreria dels clubs. La presentació d’aquest paquet de mesures compensatòries es realitzarà en l’Assemblea General de l’FCF, i en el supòsit que no es pugui celebrar en les dates habituals en motiu de la situació a causa de la Covid-19, es donarà a conèixer amb anterioritat a l’inici de les competicions.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 16 = 24

Últimes notícies