IniciFutbol2ª CatalanaLa Federació Catalana de Futbol publica les agrupacions de la Segona i...

La Federació Catalana de Futbol publica les agrupacions de la Segona i la Tercera Catalana de la temporada 2021-2022

Els equips de les Terres de l’Ebre de Segona Catalana masculina continuarán formant part d’un subgrup, tal com a decidit la Federació Catalana de Futbol, que ja ha confirmat la distribució dels equips.

La Segona Catalana estarà formada per 162 equips, i presentarà un total de 8 grups de competició. En el cas de la província de Barcelona, els equips es distribuiran en grups únics, mentre que a les àrees de Girona, Lleida i Tarragona la lliga seguirà el format de subgrups.

El subgrup 8B, comptarà amb un total d’onze equips, UE Aldeana, CF Ampolla, CF Amposta, CF Camarles, Ebre Escola Esportiva, CF La Sénia, At. Móra la Nova, CE Perelló, UE Remolins Bitem, CD Tortosai CF Ulldecona.

Pel que respecta a la Tercera Catalana, comptarà amb un total de 184 conjunts participants, i en tots els casos hi haurà grups únics de competició.

Aquestes agrupacions són de caràcter provisional, abans que es produeixi el sorteig del calendari de partits. Entre d’altres, els clubs disposen d’un termini de dos dies per acordar una permuta de grup entre dos equips.

El grup 1, estarà format exclusivament per equips ebrencs, amb el CD Alcanar, CF Amposta, CF Batea, CD Benissanet, CF Corbera d’Ebre, JD Flix, FC Godall, CF Jesús Catalònia, UD Jesús i Maria, CD La Cava, SCER l’Ametlla de Mar, CE Olimpic Móra d’Ebre, UE Rapitenca B, CD Roquetenc, UE Sant Jaume d’Enveja, CF Santa Bàrbara i CD Tortosa B.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 55 = 63

Últimes notícies