IniciPoliesportiuRemLa Federació Catalana de rem proposa el repte d'acumular metres amb ergòmetres

La Federació Catalana de rem proposa el repte d’acumular metres amb ergòmetres

A causa de la falta d’activitat que hi ha en l’àmbit de competicions que ha provocat la situació actual de confinament a la Federació Catalana de Rem, esta proposa un repte a nivell territorial. En la proposta pot participar-hi tothom, pertanya o no a un club.

L’objectiu del repte és acumular metres per províncies, Tarragona, Barcelona, Lleida i Girona, des de divendres 1 de maig a partir de les 9 h fins diumenge 3 de maig a les 22 h, hora límit per a etiquetar la fotografia de l’entrenament amb les dades sol·licitades a l’Instagram de la Federació Catalana de Rem.

L’esportista, mitjançant Instagram, haurà de compartir la seua publicació de l’entrenament amb la Federació Catalana de Rem, on aparega la pantalla de l’entrenament realitzat amb la informació del resum de l’entrenament on es veja la data, el nombre de metres total de l’entrenament realitzat, el club al qual pertany si és el cas, població i província.

Un esportista podria acumular els seus metres en el cas de realitzar dos, tres o més entrenaments, o siga que podrà enviar més d’un entrenament.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

87 + = 89

Últimes notícies