IniciPoliesportiuGimnàstica RítmicaLa gimnasta de l'Ampolla, Emma Serral accedeix a la Primera Categoria

La gimnasta de l’Ampolla, Emma Serral accedeix a la Primera Categoria

La gimnasta de l’Ampolla, Emma Serral Cserhalmi, ha finalitzat la temporada accedint a la primera categoria. Ho va aconseguir al Campionat d’Espanya de conjunts de gimnàstica rítmica, disputat del 14 al 18 de desembre al pavelló Principe Felipe de Saragossa, on també va tenir lloc la Copa Base individual, amb un total de 1.500 gimnastes entre les dues competicions, pertanyents a diferents comunitats autònomes.

L’ampollera va guanyar, amb el conjunt junior del Mabel Manola Belda, la medalla de bronze en la categoria general i va obtenir l’accés a la primera categoria.

L’equip de Benicarló amb Emma Serral, va sumar un total de 49,750 punts, només superades pels equips de Tenerife, Bastiana, medalla d’or amb 52,250 punts, i el Corarenal amb 50,250. En quarta posició es va classificar el Coral de Còrdova amb 49,000, i en quinta el Palas E.C, de Castella la Manxa, fins a un total de 45 equips participants en la categoria.