IniciPoliesportiuExcursionismeLa Marxa del Port-Memorial Josep M. Brull de la UEC Tortosa arriba...

La Marxa del Port-Memorial Josep M. Brull de la UEC Tortosa arriba a la seua trenta-quatrena edició

Fomentar l’excursionisme i el coneixement i el respecte per la natura, són les característiques de la Marxa del Port-Memorial Josep Maria Brull, organitzada per la UEC Tortosa, que arriba a la seua trenta-quatrena aquest pròxim diumenge.

La sortida serà a les 9 hores, des de la Casa Forestal de Coves Avellanes de Roquetes, el mateix lloc de l’arribada, i els participants podran escollir entre un recorregut més llarg i un mes curt, passant el més llarg pela Bassis del Marturi, Coll de Cagultos, Teixos del Marturi, Pas de l’Embarronat, Tres Pins, Faig Trencat, Font del Pastor, pista de Fredes, Antic Camí de Carlares, Tolls del Tamborí, Pla d’Abaria, Font dels Bassiets, i tornada a la Casa Forestal de Coves Avellanes a Roquetes.

Els dos recorreguts estaran marcats amb banderoles de roba, que seran retirades una vegada finalitzada la Marxa.

El preu de la inscripció és de 20 euros, i de 16 per als socis de la UEC Tortosa i menors de 10 anys, i es podran efectuar, encara que amb un increment el mateix dia de la Marxa, i en el cas de no disposar de targeta federativa. Hi haurà avituallaments sols d’aigua a disposició dels participants.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies