IniciCiclismeBTTLa Mascarats Bike Race s’estrena amb èxit com a puntuable de la...

La Mascarats Bike Race s’estrena amb èxit com a puntuable de la Xallenger BTT Terres de l’Ebre

Després d’haver format part la temporada passada del calendari de la Xallenger BTT Terres de l’Ebre, la Mascarats Bike Race de la Sénia, organitzada pel Club Esportiu Lo Negrell de la Sénia, es va estrenar amb èxit com a prova puntuable, concretament la tercera, amb un total de 217 participants en les tres modalitats, XC Rally, XC Sprint, i E-Bike, aquesta no competitiva. Els organitzadors van preparar un circuit en el que van netejar senderes velles i obert altres de noves, amb l’arribada situada a la Zona entre poliesportius (C/Domenges/Camp de futbol).

En circuit llarg XC-Rally, de 49 Kms., i 1000 metres de desnivell, es va imposar Joan Benlliure, amb un temps d’1.57.02, amb segon lloc d’Oriol Gómez, 1:57.24, i tercer de Xavier Jornet, 2:01.02. La primera femenina va ser Bàrbara López, 2.41.56, seguida d’Àngela Barón, 3:03.28.

En la modalitat XC-Sprint, de 25 Km., amb 650 metres de desnivell, victòria de Carlos Lleixà, 1.05.12, amb segon i tercer lloc respectivament de Diego Beltrán, 1:05.38, i Carlos Franquet, 1:10.35. Les tres primeres classificades femenines van ser Raquel Julve, 1.35.47; Noèlia Ulldemolins, 1:44.08, i Anna Margalef, 1:56.20.

En el tram Strava patrocinat per Fàbregues Bikers, es van imposar Joan Benlliure i Bàrbara López, i en el patrocinat per Jeans Track, Oriol Gómez i Raquel Julve.

Per equips el grup més nombrós, patrocinat Fàbregues, va ser el del club amfitrió de Lo Negrell, seguit pel Montbike BTT i el Fàbregues Bike.

La pròxima i quarta cita de la Xallenger BTT Terres de l’Ebre, serà el 7 de juliol, amb la disputa de la BTT L’Auberge de Benissanet.

Galeria d’imatges:

Fotos: Jordi Serres

Podi de les tres primeres classificades en la disciplina de XC-Sprint.
Els tres primers classificats masculins de la categoria XC-Rally.
Podi masculí de la categoria XC-Sprint.
Pòdium per clubs.
Líder femenina de la categoria XC-Rally.
Primera classificada de la Challenger BTT en la modalitat de XC-Sprint.
Dominador de la Challenger BTT en la prova de XC-Sprint.
Líder de la categoria XC-Rally.
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 9 =

Últimes notícies