IniciEsportsLa Nit de l'Esport Senienc premia als seus esportistes més destacats

La Nit de l’Esport Senienc premia als seus esportistes més destacats

L’Ajuntament de la Sénia va organitzar el passat dissabte 30 de juliol la XIV Nit de l’Esport Senienc. Un acte on es fa un reconeixement a tots els i les esportistes locals que han aconseguit èxits destacables en les seues modalitats durant la temporada 2021/2022.

La gala va començar amb els parlaments del regidor d’Esports, Pau Garcia, que va presumir públicament “de la salut esportiva de la població“, fent èmfasi “en la tasca voluntària de les entitats locals, agraïnt la feina desinteressada de les persones que les componen desinteressadament perquè tiren endavant, així com de les famílies que recolzen els i les esportistes setmana a setmana“. Seguidament, va oferir unes paraules el Representant de l’Esport a les Terres de l’Ebre, Joan Barberà, que va voler “felicitar a totes les candidates i candidats, destacant l’importància dels esportistes com a representants de la Sénia arreu del territori“. Per cloure els parlaments, l’alcalde, José Ramón Bellaubí, va tenir unes paraules d’agraïment “per a totes les entitats locals, que amb el seu esforç i dedicació possibiliten que els esportistes seniencs puguen gaudir del seu esport preferit“.

La vetllada va proseguir amb l’entrega a cada candidat d’un obsequi i diploma recordant la data de l’esdeveniment i al mateix temps reconeixent la seua candidatura, i al guanyador, a més, un trofeu i un val a bescanviar a qualsevol de les botigues del poble.

Els premiats

Les categories dels premis es distribuien amb la categoria al millor esportista promesa en la disciplina masculina. El guardó li va recaure en Gorka Lleixà Martí, del club birles la Sénia després d’haver aconseguit un primer lloc al Campionat de Catalunya Individual Infantil 2022 i una segona posició al Circuit Individual Infantil 2022. En aquesta categoria van quedar finalistes Héctor Pérez, Joan Torredemer, Joel Pérez i Joel Prades.

En la disciplina de millor esportista promesa femenina el guardó va recaures a mans de l’atleta del Club Rítmica la Sénia, Júlia Juan Tomàs, que va quedar primera classificada en mans lliures a les finals nacionals de Catalunya dels Jocs Esportius de Catalunya a més d’aconseguir primeres i segones posicions en les diferents fases dels jocs. Van quedar finalistes en aquesta categoria Blanca Soliva, Carla Querol, Isona Forcadell, Isona Juan, Eider Barreda, Júlia Aspa, Lucia Santos, Maria Altaba, Paula Querol i Sara Soliva.

En la de millor equip en esport base el trofeu de guanyadors va ser per a l’equip infantil del Club de Birles la Sénia després d’haver aconseguit el quart lloc al Campionat de Catalunya de la modalitat, per davant de l’equip del futbol sala senienc.

El Club de Futbol la Sénia es va adjudicar el guardó de millor equip per haver quedat cinquens a la primera fase de la lliga de segona catalana i subcampions a la fase de descens de la lliga passada 2021/2022.

En la disciplina de millor entrenador o entrenadora el títol va recaure a mans de Melanie Bel, del Club Rítmica la Sénia, que es va posar al capdavant del club i amb la seua experiència va saber treure un rendiment òptim de les seues atletes classificant a tres gimnastes entre les participants més destacades de la seua disciplina als Jocs Esportius de Catalunya havent-les classificat per a la Final Nacional i una d’elles obtenint el guardó de campiona de Catalunya. Va quedar finalista en aquesta disciplina, Natàlia Verge, del Club de Birles la Sénia.

En quant a la categoria de millor esportista femenina Ainara Galarza, del Centre Excursionista Refalgarí la Sénia es va adjudicar la victòria amb diferents bones classificacions individuals a diferents curses de muntanya del circuit ebrenc, per davant de Laia Verge, del Club Esportiu Àngel-APASA que va quedar finalista en aquesta disciplina.

Per últim en la categoria masculina el guardó de vencedor d’aquesta categoria va premiar a Gerard Felipo Balada, del Club Esportiu Àngel-APASA, per davant de Jordi Garcia de l’Associació Esportiva la Sénia de futbol sala, que va quedar finalista.

En la categoria de millor Esdeveniment Esportiu, va recaure a mans de l’organització del Torneig Aleví Vila de la Sénia, pel Club de Futbol la Sénia, en el qual van participar un total de 8 equips, reunint a un total de 100 persones entre jugadors i entrenadors.

Per finalitzar l’acte es va fer entrega del Premi a la Trajectòria Esportiva a Franc Reolid Sanz, membre del Club Futbol la Sénia. Jugador amb una àmplia experiència, que ha format part del Barbastro i el Castelló B a 3a divisió, sent convocat inclús amb el primer equip a 2a divisió i Copa del Rey. També ha jugat en equips de la zona com el Tortosa a 1a Catalana i al CF Jesús Catalònia, CF Ulldecona i CF la Sénia, on pensa els guants enguany, a 2a Catalana.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 4 =

Últimes notícies