IniciPoliesportiuTennisLa nova junta del Club de Tennis Tortosa recupera la competició a...

La nova junta del Club de Tennis Tortosa recupera la competició a les seves instal·lacions

La nova junta directiva del Club de Tennis Tortosa, presidida per Francesc Minguell, s’ha fet càrrec de l’entitat, amb el principal objectiu de revitalitzar-la i recuperar algunes de les activitats i competicions que es duien a terme a les seues instal·lacions de la carretera de la Simpàtica.

L’entitat tortosina estava immersa en una enorme crisi des de fa dos anys, quan es va produir un buit de poder, sense president ni directiva. Tot i comptar amb el patrimoni d’unes magnífiques i àmplies instal·lacions, i un llarg historial social i esportiu, el seu important deute bancari va fer perillar la continuïtat del club.

Les convocatòries d’assemblees extraordinàries per trobar nou president i junta directiva, van resultar estèrils, fins que Albert Roda, empresari del món de la comunicació, va agafar les regnes de l’entitat amb una nova junta directiva, la gestió de la qual va durar poc temps. El mes de maig passat, va ser proclamat com a president Francesc Minguell, amb un nou equip directiu, que va sortir al rescat del club.

El seu primer projecte ha estat l’organització del Torneig de Tennis Ciutat de Tortosa, que tindrà la seva continuïtat a partir de la vint-i-setena edició, la disputa del qual coincidirà amb la celebració de les Festes de la Cinta, iniciant-se el 26 d’agost i finalitzant el 2 de setembre , amb el lliurament de trofeus a càrrec de l’alcaldessa de la ciutat Meritxell Roigé, i el president de la Federació Catalana de Tennis, Jordi Tamayo.

L’any 1995, Josep Maria Blanch i Josep Baldé, van disputar l’última final del llegendari torneig, la modalitat de dobles del qual s’havia incorporat el 1968.

Una altra novetat serà la creació del primer Campionat de Pàdel Femení Ciutat de Tortosa, que es disputarà del 27 d’agost al 2 de setembre, amb premis en metàl·lic per a la campiona i subcampiona de Primera i Segona Categoria, amb regals i material esportiu per a les primeres de Tercera Categoria.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 5 =

Últimes notícies