IniciFutbolLa Penya Barcelonista El Perelló, una de les més nombroses de Catalunya

La Penya Barcelonista El Perelló, una de les més nombroses de Catalunya

La Penya Barcelonista El Perelló, una de les més nombroses de Catalunya amb més de 600 membres actius, va celebrar el seu 35è Aniversari, amb més de 250 assistents.

L’acte va comptar amb la presència del vicepresident primer del FC Barcelona i de la Fundació Barça, Jordi Cardoner i Casaus; el membre de la Comissió de Penyes, Xavier Ilincheta i l’exjugador i membre de l’ABJ, Juan Manuel Asensi, entre altres representants del Club i del món del moviment de penyes, i representació de 30 penyes convidades, la majoria de la Federació de les Terres de l’Ebre presidida per Ramon Fibla i d’altres Federacions Territorials.

 D’entrada, es va dur a terme el col·loqui i l’actualitat del FC Barcelona en què van participar diversos periodistes esportius, l’excandidat a la presidència del FC Barcelona, Jordi Farré i l’extècnic de futbol base de La Masia, Alex Gómez. La xerrada va posar de manifest la importància de La Masia i el recanvi dels jugadors tant del primer equip com de les seccions del nostre Club, així com la importància del paper de les penyes. Aquesta massa social que s’agrupa i que és un aspecte clar i diferenciador del Barça, no només com a eix vertebrador i recolzador en l’àmbit esportiu, sinó també organitzant activitats socials i solidàries.

Seguidament, es va realitzar el trasllat en comitiva fins a l’Ajuntament d’El Perelló i després d’una altra visita a la seu de la penya homenatjada, els assistents es van desplaçar fins al monolític dedicat a la PB El Perelló, en què hi ha esculpit l’escut de la penya i hi resa el missatge: “30 anys de sentiment blaugrana a El Perelló. 1983-2013”.

L’acte va concloure amb els parlaments a càrrec de les personalitats assistents, l’intercanvi d’obsequis i el lliurament per part de Jordi Cardoner i Casaus d’una placa institucional al president de la PB El Perelló. Tant les intervencions de l’esdeveniment com la cloenda van ser conduïts per les dues pubilles de la localitat, Elisenda Forés i Irene Pallarés. Finalment, es va procedir al sopar commemoratiu i a la tradicional tallada de pastís.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 38 = 44

Últimes notícies