IniciBàsquetLa Penya de l'ampostina Paula Curto tanca la temporada amb victòria

La Penya de l’ampostina Paula Curto tanca la temporada amb victòria

AMPOSTA // La Penya de l’ampostina Paula Curto li va posar la cirereta al pastís a la pista de l’Stadium Casablanca on es va imposar per 11 punts de diferiència i tancava així una temporada marcada per la Covid-19. L’equip de Guillem Abelló s’ha consolidat a la categoria en la qual s’estrenava i amb nota, finalitzant en setè lloc amb 39 punts, un menys que el Segle XII i el Viladecans els dos rivals que l’han precedit a la classificació.

Amb un primer quart avassagador encaminaven un partit que durant els tres primers quarts va tenir color verd-i-negre. Tan sols van cedir per un sol punt al darrer parcial que acabava amb un 17 a 16 a favor de les aragoneses. Durant els primers deu minuts la superioritat badalonina es va posar de manifest amb un 16 a 25 que ampliaven al segon temps establint el 27 a 38 amb el qual es marxava al descans. A la represa, lluny de relaxar-se van continuar dominant i amb 11-13 tancaven el tercer tram de la confrontació que les deixava molt prop de sumar la seva catorzena victòria de la temporada. Al darrer quart, la reacció local va ser insuficient per intentar entrar al partit i tenir opcions per evitar la derrota.

L’ampostina Paula Curto, va recuperar la seua millor versió i va anotar 12 punts sent de les més jugadores més destacades del partit aconseguint dos cistelles de dos punts, un triple i quatre llençaments des de la línia del tir lliure. Les badalonines, que s’estrenaven a la categoria aquesta temporada, han finalitzat la campanya amb 14 victòries i 12 derrotes i aconseguint la permanència mes i mig abans de finalitzar la temporada.