IniciBàsquetLa Penya de l'ampostina Paula Curto vol acomiadar la temporada amb victòria...

La Penya de l’ampostina Paula Curto vol acomiadar la temporada amb victòria a Saragossa

AMPOSTA // El Joventut de Badalona tanca aquest dissabte la lliga regular amb l’objectiu que s’havien marcat aquesta temporada, i que no era altre que el de la permanència, assolit ja fa jornades.

L’equip on milita l’ampostina Paula Curto, després d’un inici de temporada complicat a causa del Coronavirus, ha pogut agafar una regularitat i després de nou jornades on tan sols havia aconseguit una sola victòria, s’han estabilitzat i es van situar entre les capdavanteres del grup en el primer any que militaven les verd-i-negres a la categoria.

Curto, ha comptat amb la confiança del tècnic de la Penya Guillem Abelló, i ha estat la segona jugadora que ha comptat amb més minuts de la plantilla amb 647 minuts disputats en 25 partits (ha estat utilitzada en tots els compromisos de la temporada) tan sols superada per la seua companya Keila Minata que n’ha disputat 718. Paula amb 223 punts anotats ha estat, a més, la segona jugadora que més punts que anotat del seu equip, demostrant així la seua qualitat. A més, l’ampostina ha destacant en l’aspecte de rebotadora defensiva sent la tercera que més pilotes ha recuperat en defensa amb 69 rebots.

Amb aquests números,es desplacen a Saragossa a la pista de l’Stadium Casablanca, per afrontar el darrer partit de l’any. Intentaran repetir victòria com la que van assolir en el darrer partit de la primera volta quan es van imposar per 70-53 davant les aragoneses. Un partit que arrancarà a partir de tres quarts de cinc de la tarda amb arbitratge de les àrbitres Maria Mateo i Alicia Heredero.