IniciPoliesportiuAtletismeLa pista d'atletisme de Tortosa suma una zona per a l'entrenament de...

La pista d’atletisme de Tortosa suma una zona per a l’entrenament de les modalitats de llençament

L’Ajuntament de Tortosa ha instal·lat una zona de llençament per a la pràctica de l’atletisme, a la pista de l’estadi municipal. Es tracta d’un equipament demandat pel Club Atletisme Terres de l’Ebre que permetrà que els atletes puguen dur a terme entrenaments de la tècnica per al llençament de modalitats com el pes o el disc. El cost de la instal·lació d’esta zona de llençament és de prop de 10.000 euros.
Foto: Ajuntament de Tortosa
L’alcaldessa, Meritxell Roigé, ha refermat el compromís per continuar millorant les instal·lacions esportives municipals. En el cas de l’atletisme, ha recordat l’actuació que va permetre renovar el tartan de l’actual pista de l’estadi i ha assenyalat que se segueix avançant en el projecte que ha de permetre construir la nova pista d’atletisme projectada als terrenys adjacents al WIN Jesús. En relació a este projecte, l’alcaldessa ha apuntat que ara, una vegada ja es disposa del pressupost municipal, s’estan fent els tràmits per a encarregar la redacció del projecte constructiu per tal de poder-lo iniciar tan bon punt finalitze el procés d’expropiació que està en marxa.
Foto: Ajuntament de Tortosa
D’altra banda, Roigé ha recordat que en els últims anys també s’han dut a terme altres actuacions de millora de les instal·lacions esportives municipals, com les fetes per a la renovació de la pista de rodolament del velòdrom, la renovació dels vestidors del pavelló de Ferreries i del camp de futbol Josep Otero, així com el canvi de les lluminàries per altres de tecnologia LED, entre d’altres. A més a més, també ha avançat que és a punt d’executar-se la retirada de les casetes annexes al pavelló de l’estadi, fet que suposarà també avançar en l’eliminació del fibrociment en les instal·lacions municipals.
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 75 = 81

Últimes notícies