IniciFutbolFutbol femeníLa Plana segueix en línia ascendent i goleja a Reus (1-6)

La Plana segueix en línia ascendent i goleja a Reus (1-6)

Després de la jornada de descans de la setmana passada la Plana Femení va tornar a la competició i ho va fer seguint amb la dinàmica de les darreres setmanes, que li permetia golejar de forma solvent davant un conjunt de la zona baixa de la categoria, el Reus de Tota la Vida que no obstant això durant la primera meitat va intentar presentar oposició i aconseguien empatar el partit a la recta final. Dos gols de les noies d’Agustí Martí ‘Garcho’ i Maria Bel, en tan sols un minut de temps a les acaballes abans del descans, ja va trencar el partit en favor de les visitants que a la represa van completar amb tres gols més.

Tot i generar infinitat d’ocasions clares davant els dominis d’un conjunt reusenc que es presentava en onze jugadores justes per afrontar la confrontació, la falta de punteria feia que no arribés el gol que trencava l’equilibri al marcador fins avançada la primera meitat. Amb el gol l’excés de relaxació els va passar factura al conjunt ebrenc que va veure com en una contra aïllada que va acabar amb la pilota al servei de cantonada, encaixaven el gol que reestablia la igualtat al marcador. Després de l’empat a un, va fer esperonar a les planeres que treien l’orgull i posaven setge a la porteria de les del Baix Camp i arran d’un llençament de córner Alicia les tornava a avançar i acte seguit, en la següent acció ofensiva, una molt bona combinació de banda a banda de les del Montsià que iniciava Eli, la girava a banda contrària per a Raquel que combinava amb Marta Alegre que filtrava una passada a l’espai per a Alba que no perdonava i marcava l’1-3 amb que s’arribava al descans.

Al segon temps tot i baixar el ritme en un nou corner rematat per Alicia quan tan sols es portaven dos minuts, encaminaven la golejada que tancarien poc més tard amb dos gols d’Alba i Joana en dos minuts de temps per a deixar el partit sentenciat quan restaven més de trenta minuts per al final de la confrotació.

CF REUS DE TOTA LA VIDA, 1
LA PLANA FEMENÍ, 6

CF Reus de Tota la Vida: Carla, Oyala, Àngels, Maria, Mariana, Asmae, Esther, Patrícia, Iris, Andrea, Abarca.

La Plana Femení: Mendi, Naomi, Laura Matamoros, Raquel Santamaria, Eva, Andrea Simón, Marta Alegre, Paula Marqués, Patri, Alícia, Eli. També van jugar: Joana, Cris, Mar (ps), Alba, Lara.

Gols: 0-1, Paula Marqués (18′); 1-1, Patricia (38′); 1-2, Alícia (43′); 1-3, Alba (44′); 1-4, Alícia (47′); 1-5, Alba (54′): 1-6, Joana (56′).

Àrbitre, Sr. Miguel Magherusan Magherusan de la delegació de Tarragona. Va amonestar a la local Carla (41′) i a la visitant Alba (70′).

Podeu veure la classificació actualitzada després de la vint-i-unena jornada de lliga al grup 1 de segona divisió femenina clicant a la imatge immediatament inferior: