IniciFutbolFutbol femeníLa Plana veu com un gol a l'afegit els priva de treure...

La Plana veu com un gol a l’afegit els priva de treure un punt del camp del Morell

Un gol en temps d’afegit, quan ja passaven sis minuts de l’hora, li permetia al segon classificat el Morell capgirar el duel davant un la Plana que havia fet mèrits suficients com per a arrencar com a mínim un empat del camp d’un dels candidats a l’ascens.

Durant la primera meitat, les juigadores ebrenques molt ben plantades sobre el terreny de joc, van anul·lar pràcticament al Morell. Inclús abans del descans el conjunt d’Agustí Martí i Maria Bel va desaprofitar dues ocasions clares per haver trencat el marcador inicial fruit de dos contracops que no acabaven al fons de la porteria tarragonina per molt poc.

Va ser als cinc minuts de la segona meitat quan en una acció esporàdica de l’equip de Santa Bàrbara sorprenia i Marta Alegre, en la tercera oportunitat per marcar, les avançava al marcador i donava la sorpresa momentània al partit. Tot i això, la reacció local no es feia esperar i set minuts després arribava el gol de l’empat fruit d’una bona acció combinativa en la qual Anna desequilibrava a l’esquena de la defensa i sola davant Mendi la superava per primer cop. El partit seguia parell, amb més domini de la possessió de la pilota per a les del Camp de Tarragona però a les contres no renunciaven a res i van tenir l’1-2 molt a prop, en una rematada de tres quarts de camp de Marta Alegre en veure la portera morellenca avançada en la mala fortuna que la pilota impactava al pal i es perdia fora de porta (68′). El Morell, que va dominar territorialment la segona meitat s’abocava a l’àrea visitant però no trobava la forma de superar la bona col·locació defensiva visitant, generant tres ocasions clares per a haver capgirat el marcador, i a les acaballes del duel en un contracop Raquel Santamaria tenia una nova ocasió per a les visitants per haver sentenciat el duel però la seva rematada sortia un xic creuada. Quan ja passaven sis minuts de l’afegit, a la sortida d’un córner, arribava el desencís per les de Santa Bàrbara quan Anna aconseguia donar-li la volta al partit. Un gol que per les protestes de l’equip ebrenc li va costar l’expulsió a Alícia, que es perdrà el proper partit davant

Sala de premsa:

Per al tècnic visitant Garcho valorava positivament el partit que van realitzar les seves jugadores “d’entrada volíem millorar la imatge que havíem donat davant el líder de la categoria, en un partit on no vam tenir ocasions de perill més enllà del gol que ens avançava al marcador. Vam plantejar el partit diferent, i vam realitzar un treball defensiu que va ratllar l’excel·lència i que poc va estar de significar un empat que ens hagués premiat l’esforç que vam realitzar tot i estar condicionades per les absències que presentàvem” ens comentava l’entrenador planer que a més afegia que “era un partit on el temps anava a favor nostre. A mesura que avançava el duel elles veien que no ens podien superar de cap manera i aquest fet les va fer anant ficant-se nervioses. I al principi de la represa en una acció aïllada vam aconseguir el gol que ens avançava al marcador. La llàstima va ser no poder mantenir més l’avantatge al marcador ja que en una bona combinació atacant del Morell ens arribava l’empat acte seguit” ens apuntava Garcho. “A la recta final Raquel va estar prop del gol en una rematada que es perdia creuada per molt poc i que deixava la incertesa fins al tram final quan en un afegit excessivament prolongat ens arribava el gol que capgirava el partit i que ens privava d’un punt més que merescut” sentenciava el tècnic planer.

CD EL MORELL, 2
LA PLANA FEMENÍ, 1

CD el Morell: Paula, Morales, Armengol, Nerea, Carme, Henrika, Marina, Melinda, Xènia, Zhi Shu, Sara. També van jugar: Anna, Abril, Jordina, Carlota, Aroa, Jenni, Miriam.

La Plana Femení: Mendi, Naomi, Raquel Santamaria, Alícia, Cris, Andrea Simón, Paula Marqués, Marta Alegre, Patri, Joana, Eli. També van jugar: Lara, Leire.

Gols: 0-1, Marta Alegre (50′); 1-1, Anna (57′); 2-1, Anna (96′).

Àrbitre, Sr. Aleix Solé Tosas. Va expulsar a la visitant Alícia (96′).

Podeu veure la classificació actualitzada després de la tercera jornada de la segona volta al grup 1 de segona divisió femenina clicant a la imatge immediatament inferior:

El Tancat no es presenta a la Devesa

L’altre conjunt ebrenc a la categoria, la Rapitenca, va veure com el Tancat no es presentava diumenge al migdia a partir de les 12 del matí per disputar el partit de la setzena jornada que estava previst a la Devesa. Les tarragonines van alegar problemes d’efectius en un comunicat fet a la Federació Catalana de Futbol i van dir que no acudirien al partit.

Després de la mitja hora reglamentària d’espera de l’equip rapitenc i l’àrbitre designat per a dirigir l’encontre, l’ebrenc Arnau Accensi Sales, va tancar l’acta quedant ara pendent de la resolució del comitè de competició que molt probablement resoldrà el duel favorablement a les de la Ràpita per 3 gols a 0, com habitualment passa en aquests casos.

Així doncs, el debut com a màxima responsable de l’equip de Noèlia Ontañon, fins ara segona entrenadora de l’equip rapitenc, tindrà que esperar una setmana més. Noèlia agafa el relleu de Víctor Borja al capdavant de l’equip, després de que el fins ara tècnic rapitenc fos cessat del càrrec després d’una reunió mantinguda durant la setmana passada i fruit de desavinences produïdes amb l’staff tècnic.

La propera jornada:

El coer visitarà el camp de la Plana, en un partit que canviarà d’horari i es disputarà en diumenge a partir de les 12 del migdia. L’Avinyonet és últim classificat i encara no ha puntuat, comptant amb només 4 gols marcats i n’ha rebut 127 en 14 partits. Un partit que serà dirigit per l’àrbitre del comitè de les Terres de l’Ebre, Ayoub Chguennou.

La Rapitenca per la seva part es desplaçarà el mateix diumenge al camp d’un rival de la zona baixa de la taula com el Subirats, avantpenúltim amb tan sols nou punts. Les de Sant Pau d’Ordal acumulen tres derrotes consecutives. A la primera volta les barcelonines van cedir davant les rapitenques que s’imposaven per 3 gols a 0. El duel s’iniciarà a partir de les 12 del migdia.