IniciBàsquetLa poca efectivitat en el tercer temps condemna al Cantaires

La poca efectivitat en el tercer temps condemna al Cantaires

El Davima Cantaires Bàsquet Tortosa va tenir les seues opcions, però va acabar derrotat a la pista del CB Cambrils, tercer classificat del grup de Segona Catalana. L’equip tortosí ha patit la baixa definitiva d’Antxon Hernández que ha tornat al País Basc, i el retorn de Jordi Montesó que va debutar en aquest partit. En els dos primers quarts va predominar la igualtat, amb un punt per davant els locals al final del primer, i empat en el segon, on l’equip tortosí amb tres triples va contrarestar l’anotació dels locals, sense cap cistella, anotant els 16 punts des del tir lliure.

El col·lapse en atac del Cantaires després del descans, va resultar determinant. L’equip tortosí només va anotar vuit punts, finalitzant el quart amb 10 punts d’avantatge per als cambrilencs (55-44), la màxima renda que van tenir els jugadors d’Òscar Lázaro. Va reaccionar el Cantaires en l’últim quart, arribant a empatar a 57 punts, però en l’últim minut el Cambrils va sentenciar des del tir lliure.

L’equip tortosí i el Reus Ploms Salle Negre, han acordat disputar el pròxim partit de la tretzena jornada el 23 d’abril.

COFRAN 95 CB CAMBRILS, 68 (37)
DAVIMA CANTAIRES BÀSQUET TORTOSA, 63 (36)

Cofrán 95 CB Cambrils: Àlex Rodriguez (15), Raul Martínez (2), Tost (5), Torres (13), Molina (12), cinc inicial, Cervantes, Berengué (10), Escrivà, Font (5), Maduell (3), Gené (1), Audi (2). 23 faltes personals. Tres triples.19/35 tirs lliures.

Davima Cantaires Bàsquet Tortosa: Arnau Pedret (5), Lluís Bel (8), Luna (7), Arnau Carles (8), Salvadó (4), cinc inicial, Mascarell (2), Roger Pedret (8), Montesó (4), Colomé (12), Espinós (2), Roger Pruñonosa (3). 26 faltes personals. Set triples.16/25 tirs lliures.

Àrbitres: Albert Riera Caire i Ramon Paris Garcia.

Parcials: 21-20, 16-16, 18-8, 13-19

Podeu veure la classificació de 2a catalana (g.1), després de la dotzena jornada de la competició, clicant la imatge adjunta: