IniciFutbolLa presentació del Catalunya-Jamaica, primer acte de Joaquim del Pino com a...

La presentació del Catalunya-Jamaica, primer acte de Joaquim del Pino com a president de l’FCF

El tortosí Joaquim del Pino ha presidit el primer acte com a principal mandatari de la Federació Catalana de Futbol, càrrec que ostentarà fins a la proclamació del nou president després de les eleccions del 22 de maig.

L’acte ha estat la presentació del partit del Catalunya-Jamaica, en el que han participat també amb el president de la Junta Gestora de la Federació Catalana de Futbol, l’alcaldessa de la ciutat, Marta Madrenas; el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer; la secretària general de l’Esport i l’Activitat Física, Anna Caula; el cònsol de Jamaica, James Bradwell; el president del Girona FC, Delfí Geli; el seleccionador català absolut, Gerard López; i el futbolista gironí Arnau Martínez s’han fotografiat amb la samarreta, la pilota i el trofeu del partit. Durant la presentació s’han anat comentant diferents aspectes del partit amistós internacional com ara l’inici de la venda d’entrades, les promocions, els trofeus que s’entregaran, els actes previs al duel i la presència de les campanyes federatives a Montilivi.

Foto: FCF

En els parlaments finals, el president de la Junta Gestora de la Federació Catalana de Futbol, Joaquim del Pino, ha donat les gràcies per assistir en un acte que “per a nosaltres és molt important, i molt més després de dos anys sense tenir competició per la Covid-19“. Del Pino ha destacat que el partit “és una reivindicació esportiva del nostre país i també política. Hem de posar en valor el futbol català. Fa més de cent anys que tenim partits de la Selecció Catalana i sempre hem intentat jugar amb seleccions d’arreu del món. Ens sentim orgullosos que la nostra Selecció representi les més de 186.000 llicències que tenim a l’FCF i als més de 1.200 clubs. Això suposa un flux de moviment de mig milió de persones cada cap de setmana i, per això, hem de valorar la importància del nostre futbol. Hem de continuar fent passos per aconseguir l’oficialitat de la nostra Selecció“. A més, del Pino ha agraït el suport de l’Ajuntament de Girona i la Diputació de Girona per tornar a acollir un partit de la Selecció Catalana, i és que “aquí sempre han viscut els partits de Catalunya amb una passió especial“.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

18 + = 20

Últimes notícies