IniciFutbol3a divisióLa Rapitenca acusa el jugar molts minuts en inferioritat numèrica

La Rapitenca acusa el jugar molts minuts en inferioritat numèrica

La Rapitenca no va poder mantenir la bona ratxa de les anteriors jornades, perdent al municipal de Badalona, en un partit on van acusar el fet de jugar gairebé un hora amb inferioritat numèrica, en un dels terrenys de joc de majors dimensions de la categoria. L’equip no es va rendir, mantenint opcions de puntuar fins als darrers instants d’un partit de joc poc brillant.

Jordi Martin va introduir un canvi obligat en l’onze titular en relació a l’anterior jornada, tornant Airam per Titi Belmonte, que no es va poder recuperar de les molèsties que pateix. A la Rapitenca li va costar adaptar-se a les condicions del terreny de joc de grans dimensions, afectat per la pluja, abusant de les passades curtes i perdent bastantes possessions de pilota. El Badalona amb un joc més pràctic va pressionar en la primer fase, i desprès d’avisar amb el llançament de tres corners, va inaugurar el marcador, amb un centrada de Batanero, prolongada al primer pal, amb remat de cap al fons de la xarxa per part de Dani Homet. El partit es va complicar molt, quan la Rapitenca es va quedar en inferioritat numèrica per l’expulsió de Mario Hernández per una dura entrada per darrere a Adri Ribas, abans d’arribar a la mitja part.

Tot i la situació adversa, els rapitencs no es van resignar a la derrota, i en el tram final de la primera part i l’inicial de la segona, va millorar el seu joc, en un terreny amb millors condicions amb la desaparició de la pluja. El Badalona a la contra va protagonitzar algunes accions perilloses, obligant a Dan a realitzar una bona intervenció al minut 61. Va ser el preludi del segon gol marcat per Batanero, aprofitant una assistència, en una meritòria jugada per part de Willy. Ho va continuar intentant l’equip rapitenc, i quan restaven sis minuts per a decretar el final del partit, Mousa amb un remat de cap va reduir diferències, però els locals quatre minuts després, van certificar el triomf amb un gol de Dani Homet, recollint un refús de Dan després d’un remat de David.

CF BADALONA, 3
UE RAPITENCA, 1

CF Badalona: Craviotto, Cristian, Kilian, Estellés, Bioque, David (Sergio, 90’), Batanero, Adri Ribas (Markel, 38’) (Willy, 66’), De Marco, Carlos (Arnau, 66’), Dani Homet (David, 90’).

UE Rapitenca: Dan, Mario Hernández, Carlos, Xavi Samper, Airam (Escudero, 38′), Verge (Barragan, 80′), Mousa, Bryan, Àlex Samper (Pachu, 56′), Ian Arques (Adam, 80’), José Carlos.

Àrbitre: Bernat Mas López amb Jairo Ozáez González (Granollers) i Andreu Portero Sellés (Osona) a les bandes de la delegació arbitral del Vallés Occidental. Grogues per als locals De Marco (25′) i Markel (41′) i pels visitants a Dan (37′), Mousa (73′) i al tècnic Jordi Martin (85′). Roja directa al rapitenc Mario Hernández (36’).

Gols: 1-0, Dani Homet (18’); 2-0, Batanero (68’); 2-1, Mousa (83’); 3-1, Dani Homet (87’).

Podeu veure la taula provisional classificatòria del grup 5è de tercera RFEF després de la vint-i-quatrena jornada del campionat de lliga, clicant sobre la imatge inferior: