IniciFutbol1ª CatalanaLa Rapitenca busca la primera victòria a domicili davant el complicat At....

La Rapitenca busca la primera victòria a domicili davant el complicat At. Lleida

La Rapitenca va obtenir per fi el premi al bon joc que està realitzant en aquesta primera fase de la competició, i després d’aconseguir la seua primera i solvent victòria, buscarà el difícil objectiu que representa puntuar al municipal Ramon Farrús, on diumenge a les 17:00 hores i amb arbitratge a càrrec de Jesús Martínez Navarro del Baix Llobregat, es veurà les cares amb l’At. Lleida, un dels màxims aspirants en la lluita per l’ascens.

L’equip dirigit per Josep Maria Turull, tot i haver descansat ja una jornada, es troba en els llocs capdavanters de la taula classificatòria, amb el balanç de dos empats a domicili, al camp de l’Alcarràs i el Martorell, i la victòria en l’únic partit que ha disputat davant la seua afició, per 4-2 amb el Gavà.

Josep Maria Turull, compta amb tots els seus efectius a excepció de Quini, única baixa per aquest partit davant el conjunt rapitenc, i podria sortir inicialment amb Joan Marc, Cases, Morera, Marc Garcia, Nicolau, Soldevila, Mateu, Masegosa, Pere Pons, Huertas i Joel Chiné.

Per part de la Rapitenca, Antoni Teixidó, segueix sense Cotaina i Salva Bes, encara que aquest últim ja recuperat, està convocat amb el filial i podria ja disputar alguns minuts. Tampoc estarà Yatma de viatge i Omar que segueix complint els partits pendents de sanció.

Després del bon resultat assolit en la pasada jornada i el bon joc realitzat en el partit disputat a la Devesa, no es preveuen gaires canvis en l’onze titular que presente el tècnic Antoni Teixidó.