IniciPoliesportiuRemLa regata del Descens de l'Ebre de rem de Tortosa a Amposta,...

La regata del Descens de l’Ebre de rem de Tortosa a Amposta, arriba a la trenta-sisena edició

El Club de Rem Tortosa, Club Nàutic Amposta i la Federació Catalana de Rem, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tortosa, l’Ajuntament d’Amposta i l’IDECE, organitzen aquest diumenge 29 d’octubre la XXXVI Regata Descens de l’Ebre entre Tortosa i Amposta.

La sortida de la prova es donarà a partir de les 9 hores, amb un recorregut de 9 quilòmetres, des del Centre de Tecnificació de Rem Olímpic del Club de Rem Tortosa, a Campredó, al Club Nàutic Amposta. Les categories convocades són 4- Veterà Masculí 4x Veterà Femení 4x Cadet Femení 8+ Cadet Masculí 2x Juvenil Femení 2- Juvenil Masculí 1x Sènior Femení 1x Sènior Masculí i Open. La classificació final sortirà pel millor temps aconseguit en cada modalitat.

En la passada edició van prendre part uns dos-cents participants, pertanyents a 11 clubs. La regata Internacional Descens Ebre, va començar el seu camí l’any 1982 amb el primer Descens de l’Ebre de Tortosa fins a Amposta.

El Descens de l’Ebre és la regata més llarga de l’estat i una de les més llargues d’Europa. El tram de riu entre Tortosa i Amposta és també ideal per la pràctica del rem, en un recorregut idíl·lic, que transcorre pel cor del Delta de l’Ebre, reserva de la biosfera, i, a més, les dates en què s’organitza la regata són ideals per als remers, ja que es troben en plena preparació de resistència.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

78 + = 85

Últimes notícies