IniciAtletismeRunning SèriesLa Running Series més consolidada

La Running Series més consolidada

L’Auditori Municipal d’Amposta va acollir l’acte de cloenda de la Running Sèries de les Terres de l’Ebre, en què es van lliurar els trofeus als guanyadors i guanyadores de les diferents categories, i el diploma, a tots els que van finalitzar la totalitat de les proves.

En este 2021, la covid no va impedir la celebració d’una prova molt consolidada al territori, que en esta edició va disputar-se amb un calendari de 6 curses, per este ordre: Camarles, l’Ampolla, la Galera, l’Aldea, Amposta i Deltebre.

Finalment han puntuat un total de 518 participants, 236 en la prova dels 10 quilòmetres masculina; 68, en la femenina; 136, en la de 5 quilòmetres masculina; i 78, en femenina. 16 atletes masculins i 4 de femenines van finalitzar les sis proves disputades en la categoria dels 10 quilòmetres. Mentrestant, en la de 5, 16 esportistes masculins i 8 atletes femenines.

La cursa d’Amposta, amb 235 atletes, 146 en la de 10, i 89, en la de 5, ha estat la que ha gaudit d’una participació més alta de l’edició del 2021.