IniciPoliesportiuEsgrimaLa Sala Esgrima Amposta amb representació a la prova de rànquing M-15...

La Sala Esgrima Amposta amb representació a la prova de rànquing M-15 de Madrid

La Sala Esgrima Amposta va competir amb vuit representants a la prova de Rànquing Nacional M 15, de Madrid. El més destacat va ser Ian Pujol, finalitzant en catorzena posició, després de perdre en vuitens de final amb Daniel Álvarez Domínguez (CE Maresme Mataró) per un ajustat 15-13. Pel que fa a la resta de companys d’equip, Ian Porres va ser vint-i-tresè, Jan Pujol, vint-i-setè, Jan Martí, trenta-vuitè; Pol Cid, cinquanta-unè; Eduard Moreno cinquanta setè, Ario Rosique, setanta setè i Àlex Cervera vuitanta-quatrè. La victòria va ser per a Pablo Vázquez (CE Corunya), que va derrotar en la final a Pol Roger (CE Maresme Mataró).

Foto: SE Amposta

En el rànquing estatal el primer classificat és Pablo Vázquez (CE Corunya), amb 2.424, amb segon i tercer lloc respectivament de Pol Roger (CE Maresme Mataró), 2075,10, i Adriano Bravo (CELP Madrid), 1787,17.

Els primers classificats de la Sala Esgrima Amposta són, Ian Pujol, en tretzena posició amb 1056,70 punts, Ian Porres, vint-i-dosè amb 747,49, i Jan Pujol, vint-i-cinquè, 715,51.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies