IniciPoliesportiuEsgrimaLa Sala Esgrima Amposta Campió per equips del rànquing estatal

La Sala Esgrima Amposta Campió per equips del rànquing estatal

La Sala Esgrima Amposta va demostrar de nou l’excel·lent nivell dels seus tiradors, dominant la competició per equips, i amb posicions de privilegi en la individual, en el tercer Torneig Nacional de Rànquing d’espasa masculina de la lliga de clubs en la categoria absoluta, disputada al Centre Esportiu Municipal de Las Gaunas de Logronyo.

En la competició per equips el potent conjunt ampostí, format per Àngel Fabregat, Eugeni Gavaldà, Gerard Gonell i Marc Andreu, va finalitzar en primera posició, compartint podi amb els equips madrilenys del Club Olimp que va ser segon, i el Club Pozuelo que va finalitzar tercer, amb quarta plaça per a la SAE Burgos.

En la competició individual el conjunt ampostí va situar a quatre tiradors en les posicions de privilegi, destacant la medalla de bronze d’Eugeni Gavaldà, que després de superar els seus companys de selecció Manuel Bargues (Sala d’Armes València), per 15-12 i Diego Calderón (Club Olimp Madrid), 15-11), va perdre en la semifinal davant Yulen Pereira (Sala Armes de Vitòria), en una confrontació molt emocionant i igualada, que es va decidir per un apretat 14-13.

A la final Pereira es va imposar a Elias Casado (Sala d’Armes de Madrid), que va ser precisament el botxí en quarts de final d’ Àngel Fabregat al qual va superar per 15-12. Fabregat va acabar en sisena posició, mentre Gerard Gonell va ser onzè i Marc Andreu tretzè.