IniciPoliesportiuEsgrimaLa Sala Esgrima Amposta destaca en la tercera cita de la Lliga...

La Sala Esgrima Amposta destaca en la tercera cita de la Lliga Catalana d’espasa

El CEM Reina Elisenda de Barcelona va acollir la tercera cita de la Lliga Catalana d’esgrima en la modalitat d’espasa, en les categories absoluta, per a menys de 17 anys, i de 13 i 11 mixta, amb protagonisme molt destacat de la Sala Esgrima Amposta.

En la categoria absoluta femenina, Daniela Pinyol es va penjar la medalla d’or, superant en la final per 15-11 a Cristina Raceu (SA Montjuic), que en les semifinals, había superat a Judit Chavarria (SE Amposta), 15-13. En semifinals es va imposar a Mar Garcia Palleja (CE Maresme), 15-14, en quarts a Grabiella Ventura (SA Montjuic), 15-8, i en octaus 15-4  a Mireia Aparicio (CE Ciutat de Terrassa) Judit Chavarria va obtenir la medalla de bronze, i abans de la derrota en semifinals, había quedat exempta en la primera ronda, i superat a Clara Pérez del Castillo (SA Montjuic), per 15-11.

En la competició masculina medalla d’or per a Aleix Heredia (CE  Granollers), i plata per a Borja Galvany (CE Maresme). Els representants de la Sala Esgrima Amposta, Marc Borrás i Ferran Tomás van obtenir la medalla de bronze. A continuación per part del club  ampostí es van classificar: Jahve Accensi (7); Genis Pinyol (10); Josep Sabatè (12); Ivan Borodin (13); Quim Vidal (14); Enric Sabaté (20); Deneb Roure (27); Mateo Vivas (33), i Biel Jiménez (36).

En la categoria M-11 mixta, medalla d’or per a Pol Cid i bronze per Ario Rosigue,de la SE Amposta, que va situar tambè en la séptima posició a Xavier Casanova i  en la dotzena a Martí Casanova.

En M-13 mixta, per part ampostina, els més destacats van ser Aura Albiol en segona posició i Jan Martí, Ian Pujol, Jan Pujol i Didac Ciordella, que per aquest ordre es van classificat de la séptima a la decena posició.