IniciPoliesportiuEsgrimaLa SE Amposta campió d'Espanya d'Esgrima per equips en la modalitat d'espasa

La SE Amposta campió d’Espanya d’Esgrima per equips en la modalitat d’espasa

La Sala Esgrima Amposta continua dominant la competició estatal d’esgrima en la modalitat d’espasa, sumant un altre títol més al seu dilatat palmarès. El combinat ampostí, format per Àngel Fabregat, Eugeni Gavaldà, Gerard Gonell i Aleix Jiménez, es va imposar en la final a la Sala Armas de Burgos, amb Rodrigo Alegre, Javier de los Mozos, Alvaro Ibañez i Diego López Corazón, per 45-36. En semifinals van superar al CE Pozuelo per idèntic resultat, i en quarts de final 45-33 al CRE Alcobendas).

Els tiradors de la Sala Esgrima no van poder pujar al podi en l’edició del 2022, del Campionat d’Espanya d’Esgrima absolut i infantil, en les modalitats d’espasa, sabre i floret, masculí i femení, disputat al Palau Velòdrom Lluís Puig de València, amb participació de més d’un miler de tiradors, de més de 40 clubs de l’estat espanyol.

Àngel Fabregat va ocupar la sèptima posició. Va ser primer amb totes les confrontacions guanyades de la seua poule, quedant exempt en la primera ronda del quadre, i superant a Guillermo Juanes (CE Las Rozas de Madrid) en la segona 15-9, en vuitens de final a Robin Haon (CE Ágora de Valencia), 15-9, perdent en quarts de final amb Aleix Heredia (CE Granollers ), en un duel molt igualat per 15-14.

Gerard Gonell va finalitzar en l’onzena posició, passant com a primer classificat la seua poule, i després de quedar exempt en la primera ronda, es va imposar a Javier Moreno (CE Pozuelo), 15-13, perdent en octaus de final amb Alvaro Ibañez (SAES Burgos), per un ajustat 15-14. Pel que fa a la resta de representants de la SE Amposta, Guillem Martínez va ser 17é; Aleix Jiménez, 42ë, Eugeni Gavaldà.

El podi va ser per a Elias Casado (Sala Armas de Madrid), que es va imposar per 15-14 en la final a Alvaro Ibañez (SAES Burgos), i el bronze per a Aleix Heredia (CE Granollers), i Miguel Moratilla (Sala Armas de Madrid).

En la competició femenina Daniela Pinyol va ocupar la 23ª posició, Judit Chavarria la 38ª i Núria Marco la 54ª.