IniciEsportsLa secretària general de l'Esport i de l'Activitat Física presidirà aquesta tarda...

La secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física presidirà aquesta tarda el lliurament de la Gala de l’Esport de les Terres de l’Ebre 2021

La secretària general de l’Esport i l’Activitat Física, Anna Caula, presidirà aquest dijous, 16 de desembre, la Gala de l’Esport de les Terres de l’Ebre 2021, juntament amb el delegat del Govern, Albert Salvadó; l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i el representant territorial de l’Esport i l’Activitat Física, Joan L. Barberà. La Gala de l’Esport tindrà lloc a les 19.00 hores a l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa.

En el transcurs de la Gala, es farà un reconeixement a la trajectòria de 3 forjadors de l’esport, aquelles persones que s’han ditingit per una aportació llarga i continuada al món esportiu de les Terres de l’Ebre. També tindran un reconeixement els clubs ebrencs que l’any 2020 i l’any 2021 van celebrar els seus 100, 50 i 25 anys, respectivament, i, a més a més, enguany es farà un homenatge als esportistes olímpics ebrencs que van participar en els Jocs Olímpics de Tòquio i també als Jocs Paralímpics de Tòquio 2020.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

68 + = 75

Últimes notícies