IniciBàsquetLa segona fase de Tercera Catalana de bàsquet està resultant molt complicada...

La segona fase de Tercera Catalana de bàsquet està resultant molt complicada per al Cantaires i Rapitenc

TERRES DE L’EBRE // Derrota dels dos equips ebrencs de la Tercera Catalana, que en aquesta segona fase entre els primers classificats de grup, estan tenint molts problemes davant rivals molt complicats.

El CB Rapitenc Bear Quimica va perdre 67-74, amb el Reus Deportiu, en un partit molt igualat, que els rapitencs dominaven al final del primer quart per 17-16, però arribant al descans amb mínima renda favorable al conjunt reusenc que dominava per 31-36, amb tot per resoldre al segon temps. L’equip roig-i-negre va incrementar la seua avantatge, finalitzant el tercer quart amb 45-53. No es va rendir l’equip rapitenc que en l’últim parcial es va imposar per 22-21, però sense poder remuntar, tot i el bon partit de Pau Pastor amb 26 punts. Per part visitant Carles Borrás va ser el màxim anotador amb 22 punts.

El Davima CB Cantaires Tortosa, va caure derrotat per 57-64, davant el CB Salou B, tot i que l’equip tortosí va donar molta rèplica i va mantenir les seues opcions durant gairebé tot el partit, però els problemes ofensius del primer quart amb 10-20, van propiciar que anessin sempre a remolc del seu rival, que al descans dominava 29-37. El seu rival no es va deixar sorprendre amb un ritme alt, aprofitant les errades en el llançament sota cistella i en els tirs lliures, amb 10 de 27, per part dels locals, que van fer un bon treball defensiu. Per part del Cantaires van finalitzar amb dobles dígits anotadors, Roger Pruñonosa amb 18 punts, Cèsar Hidalgo, 13 i Lluís Bel, 12.

Aquest diumenge el CB Rapitenc Bear Quimica jugarà a les 18:15 a la pista del Reus Deportiu, i el Davima Cantaires CB Tortosa a les 18:45 a la del Salou B.