IniciPoliesportiuNatacióLa selecció catalana aleví amb Marc Escribà en tercer lloc a l’autonòmic...

La selecció catalana aleví amb Marc Escribà en tercer lloc a l’autonòmic de Los Barrios

Catalunya amb la participació de Marc Escribà (CN Amposta), es va penjar la medalla de bronze al Campionat d’Espanya Aleví per Seleccions Autonòmiques, que es va disputar a Los Barrios (Cadis), en piscina de 25 metres.

En la classificació conjunta, Catalunya va sumar 2.563 punts. En la classificació femenina, tercera amb 1.310,50 punts, i en la classificació masculina, també tercera amb 1.252,50 punts. Andalusia va ser primera (2.749,50) i Madrid, segona (2.592,50).

Marc Escribà va formar part de l’equip de relleus 4×100, que amb 4:03.41, va ocupar el segon lloc, només superat per Castella-La Manxa. També va competir en els 400 metres lliures, finalitzant en catorzena posició amb 4:48.54, i en onzena als 800, amb 9:51.99, millorant en les dos proves la seua marca personal, i va ser vint-i-unè en els 50 braça amb 38.09.

Participació a la Lliga alevina

El CN Amposta i el CN Tortosa, van competir en una nova jornada de Lliga alevina, que es va disputar a El Vendrell. Per part del club ampostí va destacar, la primera posició de Jan Lor en els 200 metres papallona i en els 1.500 metres amb un temps de 2:48.60 i 19:44.21, respectivament, amb bona actuació també de. Laia Sánchez, 2:51.40, i Froilan Gombau, 2:51.60 en els 200 metres esquena.

Per part del CN Tortosa, van prendre part Emma Dalmau, Aina Blanch, Blanca Forgas, Edurne Borràs, Diana Vidal, Sergi Manuel del Vall, Marc Blanch i Miquel Albacar. Va destacar la segona posició (2012) en 200 papallona de Blanca Forgas amb 3’02, i en 200 esquena, 2’51, el quart lloc (2011) en 200 esquena de Miquel Albacar, amb 2’57,  i en (2012) dels 200 esquena d’Emma Dalmau, 2’58.