IniciHandbolLa selecció de Sèrbia d'handbol masculí dirigida pel tortosí Toni Gerona s'imposa...

La selecció de Sèrbia d’handbol masculí dirigida pel tortosí Toni Gerona s’imposa a Eslovàquia

Aprofitant l’aturada en la Lidl Starligue, màxima categoria de l’handbol masculí francés, el tècnic tortosí Toni Gerona, ha efectuat una estada d’una setmana amb la selecció de Sèrbia, amb entrenaments de dilluns a dijous, i partit amistós a domicili el passat dissabte a Eslovàquia davant la selecció amfitriona, que finalitzava amb el triomf del combinat serbi per 21-32.

La selecció dirigida per Toni Gerona, amb algunes baixes que afecten més a l’atac del combinat, va anar sempre per davant en el marcador, amb avantatges al primer temps que oscil·laven entre els 2 i 3 gols per arribar al descans amb 11-14, incrementant a la segona part la diferència.

El tècnic tortosí amb el jugador que ha estat amb la selecció de Sèrbia, Adrià Figueres amb l’espanyola, i Matic Groselj amb Eslovènia, han tornat a les sessions amb el Chartres Handball Metropole. En la Lidl Starligue, s’han disputat nou jornades, i l’equip dirigit per Gerona, ha jugat 8 partits amb un balanç de 4 victòries davant el Limoges (27-25), Creteil (35-29) Nancy (28-27) com a local i a la pista del Chambery (24-25), empat en el desplaçament a Istres (29-29), i derrota com a local amb el Toulouse (31-33), Nimes (28-34) i a la pista del Saint Raphael (32-28).

En la desena jornada afronten aquest cap de setmana el complicat repte que representa el duel com a visitant amb el líder Paris Saint Germain, un dels equips més potents del continent.