IniciBàsquetLa selecció espanyola s'imposa al Japó amb David Barberà a la Copa...

La selecció espanyola s’imposa al Japó amb David Barberà a la Copa del Món U-17 de bàsquet

La selecció espanyola de bàsquet U17, va superar amb autoritat per 109-60 a la del Japó, en la segona jornada del grup B, a la Copa del Món, que es disputa a Màlaga del 2 al 10 de juliol. El combinat hispà juga els partits d’aquesta primera fase, al Poliesportiu El Limón d’Alhaurín de la Torre.

Els jugadors de l’equip dirigit per Javier Zamora, van sentenciar el matx al primer quart amb un parcial de 28-0 que els va permetre jugar còmodes durant tot el partit. La selecció va mostrar la seva millor cara tant ofensiva com defensiva. Van estar ferms des del primer moment (29-53 al descans), en un partit en què els 12 jugadors van anotar. La selecció ja està pensant a la República Dominicana, rival davant el qual s’enfrontaran demà a les 21:00 hores.

Per aquesta confrontació, Javier Zamora va compta amb el pivot tortosí del València Bàsquet, David Barberà. La convocatòria del conjunt espanyol consta d’un total de 14 jugadors, i en cada confrontació, s’ha d’efectuar dos descarts. En el primer partit amb derrota per 71-68, Barberà no va entrar en el grup dels 12 escollits, i en aquesta ocasió va debutar a n’aquesta Copa del Món, disputant 15’48” minuts, amb una convincent actuació. Va anotar 8 punts, amb 4/5 tirs de dos, capturant 8 rebots, donant una assistència, per a un 16 de valoració.

En l’altre partit del grup B, Lituània actual lider, després de superar a la selecció espanyola a la primera jornada per 71-68, es va imposar amb solvència a la República Dominicana per 108-60.