IniciPoliesportiuRemLa selecció xilena dirigida per Bienve Front a la recerca del títol...

La selecció xilena dirigida per Bienve Front a la recerca del títol dels Jocs Sud-americans de Paraguai

Després de més d’un mes de preparació al Centre d’Entrenament Olímpic de Curama, la selecció xilena de rem, dirigida pel tècnic ampostí Bienve Front, està a punt per a enfrontar el desafiament dels Jocs Sud-americans del Paraguai a la seua capital d’Asunción.

La delegació xilena de vint-i-dos esportistes seleccionats després de diferents tests de temps en ergòmetre com a l’aigua, va concentrar-se en el CEO de Curauma, la preparació del qual va estar a càrrec del cos tècnic conformat pel màxim responsable de la Selecció Xilena de Rem, Benve Front i els tècnics nacionals Augusto Grandjean, Alejandro Atero, Javier Godoy, Felipe Recart i Cristian Gómez com a Cap d’Equip.

El cos tècnic d’aquesta concentració és el mateix que ha viatjat al costat dels seleccionats nacionals de rem a Asunción, amb la direcció de Bienve Front, que des que va arribar a Xile el mes de gener del 2013, ha aconseguit una espectacular progressió del rem. Ara a Asunción intentaran revalidar el títol obtingut la passada temporada al Campionat Sud americà, afrontant el repte de millorar o igualar el botí aconseguit d’11 medalles d’or, 3 de plata i 7 de bronze. Aquest 2022 els resultats estan sent molt positius en les competicions internacionals del Sud-americà junior i sub-23 a Porto Alegre, Copa del Món a Belgrad, Juegos Bolivarianos de Valledupar a Colòmbia, i el Mundial sub-23 i sub-19 de Varese.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

57 + = 58

Últimes notícies