IniciFutbol2ª CatalanaLa Sénia i l’Ampolla continuen invictes després de la tercera jornada en...

La Sénia i l’Ampolla continuen invictes després de la tercera jornada en la categoria de segona catalana de futbol

ESPORTS // La Sénia, líder en solitari, i l’Ampolla seguixen invictes en el Torneig de Segona Catalana, després de disputar-se la tercera jornada.

L’Ampolla va superar per 3-0 el Remolins Bítem, amb els gols d’Enric Salas, a la primera part, i Joel Sarmiento i Gerard Franch a la segona. També triomf contundent de la Sénia, que va comptar amb la inspiració de Roberto Márquez, autor de tres gols, i Roger Garcin amb dos. Els locals ja es van avançar al primer minut, i van dominar per 2-0 al descans.

Este cap de setmana es disputarà la quarta jornada, on diumenge a les 16.30 es disputarà el partit entre La Sénia i l’Ampolla amb el lideratge en joc. Pel matí a les11.30 el Camarles rebrà el Remolins Bítem.