IniciFutbol2ª CatalanaLa Sénia trenca la trajectòria ascendent del Perelló, sumant la seua segona...

La Sénia trenca la trajectòria ascendent del Perelló, sumant la seua segona victòria del campionat

Tercer desplaçament consecutiu sense sumar del conjunt perellonenc, que deixaven escapar a la Sénia una gran oportunitat per apropar-se al capdamunt del grup situant-se en segona posició a només un punt del líder Tortosa.

Durant els primers quaranta-cinc minuts el domini territorial va tenir clar color senienc tot i no poder materialitzar-lo al marcador. No obstant això, tan sols va poder trencar l’inicial empat a zero quan als dinou minuts Roberto perforava la porteria defensada per Nogales. Minuts més tard la insistència ofensiva dels del Montsià, conscients de la importància dels punts en litigi, va estar prop de significar el 2-0, però el porter perellonenc feia una gran intervenció per mantenir dins del partit al seu equip que al fil del descans en una bona acció d’Ibra aconseguien el gol de la igualada (43). Se n’anava així, amb la incertesa de l’empat a un gol als vestidors.

La moneda estava enlaire en un inici del segon temps que va oferir una intensitat molt alta de tots dos conjunts. Malgrat tot, l’eficàcia que li havia faltat durant la primera meitat durant la represa es va posar de manifest en favor del conjunt groguet, que aprofitava bé les accions ofensives. Arran d’una acció on els visitants van protestar molt la segona groga a Cristian del Pozo que al minut 59 deixava en inferioritat als grocs-i-negres, que fins al moment de l’expulsió estava duent de corcoll a la defensa local, va ser la jugada clau del partit. Amb onze contra deu, es va minvar molt les opcions del conjunt del Baix Ebre que es replegava, però tot i això arribava el segon gol de Roberto que els tornava a avançar al marcador. Els de David Burgos ho intentaven, però sense la claredat necessària per generar perill, i això ho aprofitaven els de Juanjo Serrano per a sentenciar ja en el temps de descompte amb el 3-1 obra d’Iván Gasparín a la sortida d’un córner, que li donava la segona victòria de la temporada per al conjunt senienc.

La propera jornada:

El Perelló rebrà a la Vinyeta, on després de dos compromisos com a locals resten invictes aquesta temporada, rebrà diumenge a partir de dos quarts de cinc de la tarde la visita del Móra la Nova que ve de guanyar el seu primer partit a la lliga davant l’Aldeana. Bruno Córdoba Sánchez del comitè tècnic arbitral de Tarragona, serà l’encarregat de dirigir el partit assistit a les bandes per Pau Orts Roig i Marc Ribot. D’altra banda, la Sénia, visitarà en el partit que tancarà la vuitena jornada del campionat a partir de les 18 hores el municipal Josep Otero de Tortosa, per medir-se a l’Ebre Escola Esportiva. Un partit que serà xiulat per l’àrbitre tarragoní Marcos Perea Muriel, amb Eduard Carrilero Rodríguez i Pau González Montagut com a jutges assistents.