IniciPoliesportiuAtletismeLa UA Montsià organitza el primer control després de l’aturada

La UA Montsià organitza el primer control després de l’aturada

ESPORTS // El 21 de juliol Amposta reprendrà l’activitat competitiva de l’atletisme català en pista, que serà una de les primeres competicions que es disputaran, organitzades per la UA Montsià amb l’autorització de la Federació Catalana d’Atletisme. 

Seran competicions pensades per a premiar els atletes del club que han entrenat sense parar tant durant el confinament com des de la tornada a la normalitat i al qual també estan convidats per a participar tots els atletes amb llicència federativa. Estos controls seran a porta tancada i amb un reglament específic per a complir les normes d’higiene i seguretat de la Covid19.

Les inscripcions es poden fer per intranet de la FCA i es tancaran el dimecres anterior a la celebració del control. L’endemà es farà pública la llista dels atletes admesos. Els atletes hauran  de passar un control de temperatura quan accedisquen a la instal·lació, i l’ús de la mascareta serà obligatori per a tothom, excepte per als esportistes en el moment de participar activament en la competició. S’hauran de respectar les distàncies de seguretat d’1,5 metres entre participants, jutges i organització. En les proves de velocitat i tanques es faran sèries de 4 corredors.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

53 + = 60

Últimes notícies