IniciFutbol1ª CatalanaLa UE Rapitenca busca seguir invicte al camp del Vilanova que encara...

La UE Rapitenca busca seguir invicte al camp del Vilanova que encara no ha puntuat

La Rapitenca ha començat en bones sensacions aquesta temporada, empatant els dos partits disputats, amb bon joc, però en els que tan sols ha estat poc encertat en el remat.

En la tercera jornada s’enfrontarà al CF Vilanova en el municipal d’Alumnes Obrers a les 12:00 hores, amb arbitratge a càrrec de Victor Moreno Martínez del Baix Llobregat. El tècnic Antoni Teixidó segueix amb les baixes per lesió de Cotaina i Salva Bes per lesió, a les que s’afegeix la d’Eric per sanció.

El CF Vilanova en el que continua com a tècnic Agus Isabel, després de l’excel·lent campanya realitzada en la passada temporada, està acusant la marxa d’alguns jugadors i continua buscant els necessaris relleus. En els dos primers partits ha perdut, amb una preocupant feblesa defensiva, amb derrota en el seu debut per 1-2 amb el Gavà, i en la passada jornada 5-2 al camp del Martorell. El conjunt del Garraf segueix amb la baixa per sanció d’Eric González.

Entre les noves incorporacions destaca la presència de Matthew, que s’enfrontarà al seu exequip, després d’haver jugat la passada temporada amb la Rapitenca.

ARTICLES RELACIONATS

Últimes notícies