IniciHandbolLa Unió Financiera Handbol Base Oviedo del tècnic tortosí Toni Malla, certifica...

La Unió Financiera Handbol Base Oviedo del tècnic tortosí Toni Malla, certifica el títol de campió del grup B de la Primera Divisió Nacional

TORTOSA // La Unió Financera Handbol Base Oviedo ha certificat el lideratge del grup B de la Primera Divisió Nacional després d’aconseguir una gran victòria davant el Pizzeria La Nonna Balopal. Els de Toni Malla van quallar un partit molt complet i es van imposar per 38-19. L’afició de Vallobín va gaudir del seu equip en l’últim partit com a local del quadre carbayón en la present temporada. El partit ha començat amb un conjunt local que ha saltgat a la pista de joc sabent tot el que es jugava. Als quatre minuts, els de Toni Malla dominaven per 3-0, fins a arribar a un contundent 10-1. Toni Malla ha rotat a l’equip en el tram final de la primera meitat, arribant-se al descans amb 19-9.

A la segona meitat, els carbayones han saltat a la pista igual de concentrats. marcant un ritme elevat i, sustentat en la seva bona defensa, ha continuat creixent la diferencia fins al definitiu 38-19.

L’entrenador de la Unió Financera Base Oviedo, Toni Malla, no ha pogut amagar la seu satisfacció amb el triomf de l’equip davant el Pizzeria La Nonna Balopal. El tècnic destaca que “en l’àmbit de partit, hem fet una de les actuacions més completes de la temporada. Hem estat sòlids en defensa, hem contrarestat bé les seves accions tàctiques i en atac hem estat ordenadíssims i entenent bé on havíem d’atacar. Hem estat bé i tranquils”. L’entrenador admet que “guanyar així, el dia en què ets campió, és una passada“, apunta.

Els carbayones van mostrar la seva solvència tàctica al llarg dels 60 minuts i, a la pista, es van observar diferents variants. “Més que provar, és el nostre sistema. Des de fa temps que ataquem amb set homes en pista, ho entenem bé. L’equip ha entès com jugar diferents situacions. i està en una forma física i tàctica molt bona”,  apunta Malla.

Finalment, l’entrenador reconeix que ha estat molt positiu poder celebrar al costat del públic de Vallobín el títol de lliga i poder rebre els últims ànims de cara a la fase d’ascens. “Ha estat l’últim partit a casa i ha estat emocionant. El públic està il·lusionat, la gent pressiona i hi ha connexió entre jugadors i públic i això sempre és bonic”, conclou.

Amb aquest triomf, l’equip carbayón s’ha assegurat el lideratge del grup B de Primera Divisió Nacional a falta d’un partit. La Unió Financera Base Oviedo finalitzarà la lliga regular el dissabte vinent a la pista de la Universitat de Valladolid. El xoc es jugarà a les Instal·lacions Universitàries Font de la Mora a les 19:00 hores.