IniciCiclismeBTTLa Xallenger Terres de l’Ebre 2024 tindrà un total de nou proves

La Xallenger Terres de l’Ebre 2024 tindrà un total de nou proves

El local de “La Societat” de la Torre de l’Espanyol va acollir la cloenda de la Xallenger BTT Terres de l’Ebre 2023, que va comptar amb les proves de la Transrabosenca de la Torre de l’Espanyol, Garnatxa Bike Race de Gandesa, Mascarats Bike Race de La Sénia que va ser cursa invitada, BTT L’Auberge de Benissanet, Marxa BTT Bandolers de la Ràpita es va haver de cancel·lar per les destrosses fetes pels aiguats a gran part del recorregut, l’Emburgada Bike Race del Perelló, i Duextrem BTT Amposta.

Amb les 5 proves puntuables han participat 1.400 bikers entre les 3 modalitats, dels quals 67 han estat finishers, participant en totes les curses); així a XC-Rally, 840 participants; a XC-Sprint 457 i a E-Bike,138.

La temporada 2024 de curses BTT de les Terres de l’Ebre tindrà 9 proves a poblacions ja habituals al calendari com són La Torre de l’Espanyol, Gandesa, Benissanet, la Sénia, Amposta, la Ràpita i el Perelló, però amb novetats com són les poblacions de la comarca del Priorat al Molar i el Masroig.

La primera cursa, com ja és tradició, serà el 7 d’abril amb La Transrabosenca de la Torre de l’Espanyol, continuarà el 21 d’abril a Gandesa amb la Garnatxa Bike Race. Al maig arribaran les dues novetats, amb la cursa del Masroig el dia 12 i la del Molar el dia 26. La Mascarats Bike Race de la Sénia serà el 2 de juny; el 7 de juliol Benissanet acollirà una nova edició de la BTT L’Auberge. Després de la pausa de l’estiu continuarà la competició a Amposta amb el Duextrem el dia 15 de setembre, el dia 22 del mateix mes serà el torn de l’Emburgada Race del Perelló i tancarà el calendari, amb una data encara per determinar, la Marxa BTT Camí dels Bandolers de la Ràpita.

Prompte, els organitzadors donaran a conéixer algunes novetats i els abonaments.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 2 =

Últimes notícies