IniciFutbol salaL'AES la Sénia s'adjudica el primer derbi ebrenc de la temporada davant...

L’AES la Sénia s’adjudica el primer derbi ebrenc de la temporada davant el CFS Tortosa

Primer derbi ebrenc de la temporada, que acabava amb victòria solvent de la Sénia davant un Tortosa que no pot redreçar el rumb i segueix coer de la categoria.

Els de Pau Garcia es van retrobar amb la victòria després d’haver caigut la setmana passada davant el Sicoris, en un partit que els hi va anar bé per recuperar la confiança. Tot i la derrota, els tortosins van plantejar un partit que li dificultava d’entrada el joc fluïd dels seniencs, amb un replegament disciplinat després del gol matiner de Vidiella que inagurava el marcador (2′). Després del gol els costava generar perill i per contra eren els visitants qui gaudien d’arribades davant els dominis de Sergio per haver arribat a empatar. Malgrat tot, l’eficàcia dels del Montsià els permetia ampliar l’avantatge al descans mitjançant el ‘pitxixi’ Jordi Garcia que aprofitava la segona oportunitat clara de gol per a ficar el 2-0 amb que es marxava als vestidors al descans (18′).

Durant la represa, seguia la mateixa tònica de partit arribant el primer gol dels de Joan Accensi que al primer minut escurçaven les diferències mitjançant Miky. No obstant això, els locals trencaven el partit amb dos gols consecutius obra de Joan Marc (24′) i Javi (27′) que situaven el 4-1, que tot i el gol del visitant Héctor (34′) no permetia entrar de nou al partit als visitants, que veien com es tancava el marcador amb dos gols més dels locals obra dels germans Iván (36′) i Jordi Garcia (38′).

Sala de premsa:

Per al tècnic tortosí Joan Accensi el resultat va ser “enganyós. Va ser del tot injust el marcador final perquè nosaltres vam tenir moltes més oportunitats que ells durant la primera meitat. No puc dir que fossem superiors pel que fa al joc, però sí que vam saber replegar i sortir a la contra. Vam tancar bé les línies de passada al pivot” ens apuntava l’entrenador del Tortosa que afegia que “en dues accions desafortunades nostres, vam encaixar els dos gols tot i que Miky ens donava esperances“. Accensi reconeixia que a partir del quart gol senienc “el meu equip, que es va mostrar sencer fins al 4-2 tot i jugar en inferioritat per l’expulsió de Miky, ja va abaixar els braços i ens en van caure dos més que haguessin pogut ser més” apuntava el tècnic tortosí.

Podeu clicar a la imatge per a veure la classificació del grup 3 de de la Divisió d’Honor catalana:

La propera jornada:

Duel d’urgències el que es disputarà aquest dissabte al pavelló firal de Remolins entre el CFS Tortosa SAC i el FS Amposta. El Tortosa necessita puntuar imperiosament, després d’un inici de temporada complicat on no ha sumat en les sis jornades disputades fins ara. No és molt millor la situació dels del Montsià que solament porten una victòria en sis compromisos disputats i tanquen la taula per damunt dels tortosins, ocupant la penúltima posició del grup. Serà a partir de dos quarts de quatre de la tarde amb arbitratge dels col·legiats de la delegació de Barcelona Nord, Raúl Crisostomo Gaspar i Albert Vigo Prevost. La Sénia, que es troba en una posició més còmoda que els dos rivals ebrencs a la categoria, com a setè classificat amb deu punts, rebrà altra vegada a casa la visita del Vinyols dissabte a partir de tres quarts de set de la tarde, amb arbitratge dels mateixos col·legiats que xiularan el clàssic ebrenc, Crisostomo i Vigo.