IniciPoliesportiuAtletismeLaia Monforte medalla d'or en la prova dels 400 metres del Campionat...

Laia Monforte medalla d’or en la prova dels 400 metres del Campionat de Catalunya d’atletisme sub-20 en pista coberta

ESPORTS // Laia Monforte (Atletisme Terres de l’Ebre), s’ha imposat en la prova dels 400 metres, del Campionat de Catalunya sub-20 en pista coberta, disputat al Palau Sant Jordi de Barcelona. Laia s’ha penjat la medalla d’or, finalitzant amb el millor temps de les tres sèries disputades, amb 59:33, única atleta en baixar del minut. La plata ha estat per Berta López (CA Castellar), 1:00:37, i el bronze d’Irene Rubio (L’Hospitalet At.), 1:00:40.

També han pujat al podi, Júlia Buera (AA Catalunya) en els 60 metres 8:05, amb la medalla de plata, només superada per Anna Monsó (FC Barcelona), 7:85, i amb la medalla de bronze Oxana Bonjorn (CA Lleida), en els 3000 metres, amb 10:55:98, amb or per Laura Torres (UA Ripollet), 10:40:87 i Laura Prieto (FC Barcelona), 10:53:01.

També va pujar la tercer esglaó del podi Arnau Padrosa (UA Montsià), en salt amb perxa, amb 4,30, per darrere d’Àlex Teruel (CA Canaletes) i Daniel Díaz (CA Cornellà), 4,50. El seu company d’equip Ferran Eixarch va ser quart amb 4,15, la mateixa posición que va ocupar Àxel Domínguez en els 400 metres, amb 51,88, mentre Edgar Valldepérez va ser quint en els 800, 2:02:11. Marcel  Beltrán (ATE), va ocupar l’octava posició en la final dels 1.500 metres, 4:16:34.