IniciPoliesportiuAtletismeLaia Monforte or als 400 metres del Campionat de Catalunya d'atletisme sub-20

Laia Monforte or als 400 metres del Campionat de Catalunya d’atletisme sub-20

ESPORTS // Laia Monforte (Atletisme Terres de l’Ebre), va donar molt poques opcions a les seues rivals, i es va imposar amb solvència en la prova dels 400 metres, del Campionat de Catalunya sub-20 d’atletisme, disputat a l’Estadi Serrrahima de Barcelona, amb participació de més de tres cents atletes. Després de finalitzar en primer lloc de la seua semifinal, també es va imposar en la final amb un temps de 56,82, compartint podi amb Karla Mongray (Cornellà At), 57’82” i Irene Rubio (Hospitalet At), 57’86”.

També va pujar al podi Ferran Eixarch (UA Montsià) en salt de perxa amb 4,00, amb primer lloc de Daniel Díaz (Cornellà At.), 4,60 i Biel Tenias (Hospitalet At,), 4,35. El seu company d’equip Víctor Fosch va ocupar la novena posició en llançament de javelina amb 36,07.