IniciAtletismeRunning SèriesL’Ajuntament de Móra la Nova organitza la quinta edició de la Cursa...

L’Ajuntament de Móra la Nova organitza la quinta edició de la Cursa Lo Caspolino

La Running Sèries Terres de l’Ebre, arriba a la seua tercera prova, amb la Cursa Lo Caspolino, organitzada per l’Ajuntament de Móra la Nova.

La cursa es realitzarà el pròxim diumenge a partir de les 10:30 hores, i constarà d’una distància curta de 5 km, d’una llarga de 10 km i curses infantils. Les categories seran tant masculines com femenines Absoluta, Sub-18, Sub-23, Sènior, Veterà 1 i 2, Màster, 1 i 2.

La sortida s’efectuarà des del Poliesportiu Municipal Antoni Mateu, per baixar a continuació per ‘avinguda Diputació fins al passeig Tres d’Abril, carrer Passeig Mossèn Joan, direcció diagonal i pavelló firal fins al carrer Estel per agafar el carrer Major a baix fins al Sant Domènech, plaça la Verdura plaça Catalunya i enllaç amb el camí de la Barca per gaudir de tot el passeig del riu. Els participants seguiran fins al Mas de la Coixa un lloc emblemàtic i molt bonic, i pel camí que hi ha fins a l’avinguda Lluís Companys, per creuar el descampat i enganxar el carrer Tortosa, seguint per darrere del poliesportiu municipal fins al cementeri, fins a la cruïlla pel camí fins a arribar a passar per de baix del pont i trobarem una petita sendera pel passeig Nou del Riu vorejant el riu gaudint del paisatge, per repetir el recorregut efectuat fins al Mas de la Coixa, amb l’únic canvi és que els participants seguiran fins a arribar al poliesportiu on estarà la línia de meta.

En les carreres infantils, Alevins masculí, femení (5e 6e) 1200 metres; Benjamí masculí, femení (3er 4art) 800; Pre-benjamí masculí, femení (1è 2ón) 400; P-5 una recta de 80 metres; P-4 una recta de 70 i P-3 i P2 una recta de 60.

Disputades les dos primeres curses del calendari, la inaugural a l’Ampolla i la segona amb puntuació d’or a Deltebre, en la modalitat de 10 quilòmetres són líders Musa Sowe, amb 228 punts, seguit de Youssef Abaghad, 190 i Jordi Navarro, 174, i Agnès Abella, 250; Anna Rebull, 198 i Thais Bonet, 180, i en els 5 quilòmetres Hugo Domínguez, 238; Arnau Also, 184, i Nizar Hernández, 178, i Angelina Diaz, 238; Queralt Casacuberta, 206, i Olga Casanova, 175.

Cal destacar que per a la classificació final, puntuen les 9 millors curses, i per poder optar als podis, s’haurà de participar a un mínim de 4 curses.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 47 = 48

Últimes notícies