IniciPoliesportiuAtletismeL’Ajuntament del Perelló organitza una nova edició de la Milla Urbana

L’Ajuntament del Perelló organitza una nova edició de la Milla Urbana

L’Ajuntament del Perelló, amb el suport de la seua Àrea d’Esports i el Consell Esportiu del Baix Ebre, organitza este dissabte la milla urbana per la població, que enguany arriba a la dissetena edició. El recorregut, de 1.609 metres, amb menys distància per als més menuts, transcorrerà pels carrers del municipi.

La sortida, que serà a les 17 h a l’altura de l’Ajuntament, començarà amb les proves de patufets i acabarà amb l’absoluta. La inscripció, totalment gratuïta, es podrà efectuar fins una hora abans de l’inici de la prova.

Les categories van des de patufets fins a veterans, així com masculí i femení. Els tres primers classificats obtindran trofeu, i també hi haurà premi per al primer classificat local de cada categoria. En categoria d’absoluts s’ha establert una gratificació econòmica per als tres primers classificats (1r: 150 euros; 2n: 120 euros; i 3r: 90 euros).

Ali Fathi de Roquetes i Yolanda Cebrián García (Lleida Unió Atl.) van ser els guanyadors de l’última edició disputada el 2019.

ARTICLES RELACIONATS

Últimes notícies