IniciFutbol3ª CatalanaL'Alcanar cedeix a la represa davant un Roquetenc efectiu (4-0)

L’Alcanar cedeix a la represa davant un Roquetenc efectiu (4-0)

El CD Roquetenc segueix intractable i està a una jornada de tancar una primera volta impecable on només ha cedit la derrota davant el vigent líder de la classificació, el CF Jesús Catalònia, al marge del partit pendent de la setmana passada a Santa Bàrbara que va quedar ajornat per la covid-19. Els de Carlos Gilabert s’imposaven de forma contundent per 4-0 davant un Alcanar, que amb la derrota caia a llocs de descens després que el Corbera d’Ebre guanyés el seu partit i els passés per un punt a la taula classificatòria.

Els roquetencs sumaven així la primera victòria de la temporada al seu camp (l’altra la van aconseguir a l’Aldea en l’exili obligat per les obres de resembra al municipal de Roquetes davant el Jesús i Maria) després de la derrota davant els de la Santa Creu en la jornada inaugural i l’empat a dos gols davant l’Ametlla de Mar.

Tot i això, va tardar en arribar i no va ser fins al transcurs de la segona meitat quan el Roquetenc desnivellava la balança al seu favor. No obstant això, durant la primera part van fer-se amb el control i la possessió del partit tancant als canareus que van ressistir davant les escomeses locals. Els del Baix Ebre reclamaven amb insistència dos penals en accions comeses als trenta-tres minuts i en temps afegit en la darrera acció de la primera meitat, que l’àrbitre no va considerar la pena màxima. Les ocasions se succeien davant els dominis dels del Montsià, que van poder ressistir i marxar al descans amb el marcador inamobible.

L’inici de la represa seria demolidor per als de Gilabert, que gaudien de l’encert que no havien trobat durant els primers quaranta-cinc minuts i deixaven el partit vist per a sentència pràcticament en sis minuts quan dues accions de les quatre que generaven les convertien en gol mitjançant Michael (en la primera acció de la represa) i Morales (52′) que ficaven el duel coll avall, amb dues rematades de cap. A partir d’aquí el domini i el ritme del partit el seguien disposant els de Roquetes que seguien generant arribades clares fins al minut 66′ quan Ivan Arasa, en una nova rematada de cap, ampliava les diferències per als locals. Amb el temps exhaurit Roger Miralles completava el correctiu local.

Podeu veure la classificació després de la catorzena jornada de la lliga, penúltima de la primera volta, de la tercera catalana al grup 1 clicant la imatge inferior:

La propera jornada:

Els roquetencs afrontaran el darrer desplaçament de la primera volta (han disputat onze dels quinze partits durant la primera fase del campionat a domicili) visitant el feu del Benissanet, que vindrà reforçat per la important victòria en el derbi de la màxima rivalitat de la Ribera d’Ebre davant l’Olímpic ME (0-1). Fins al moment, els roquetencs han saldat els compromisos lluny del municipal amb sis victòries i tres empats (21 punts dels 27 possibles) i volen tancar aquesta confrontació amb una notícia positiva per afrontar el primer desplaçament al camp de l’únic equip que ha aconseguit doblegar-los en aquesta temporada, el Jesús Catalònia, reforçats anímicament. El duel al municipal de Benissanet està previst per a les 16 hores de la tarda de diumenge dia 30.

Per la seva part l’Alcanar jugarà al municipal de Vinarós una final per optar a la permanència davant el Santa Barbarà. Els planers, que venen de guanyar al Tortosa B, fent un pas ferm cap a la salvació són ara mateix desens a la classificació amb quatre punts més que els canareus (12). Els d’Alejandro Alonso buscaran la primera victòria des del relleu a la banqueta, en xoc a cara o creu i miraran de revertir la mala dinàmica que els ha dut a ocupar el penúltim lloc a la classificació, després de deu jornades sense conèixer la victòria on tan sols han pogut sumar dos punts de trenta. El partit arrancarà a priori, si no hi ha canvi de darrera hora, a partir de les 16 hores de diumenge.