IniciFutbol2ª CatalanaL'Aldeana aixeca el partit i tanca la temporada amb la segona victòria...

L’Aldeana aixeca el partit i tanca la temporada amb la segona victòria de la lligueta d’ascens

L’Aldeana va acomiadar la temporada amb bon sabor de boca davant l’afició, en un partit on va ser capaç de remuntar un marcador advers davant un conjunt dels que ha ascendit de categoria i l’any vinent jugarà a primera catalana, com el Cambrils Unió.

Els de Ferran Simó li van poder posar la cirereta al pastís després d’una brillant temporada en la qual els aldeans van tancar la primera fase com a campions del grup ebrenc i durant la segona fase les lesions, que tant van respectar a l’equip durant el primer tram del curs, els han condicionat tot i no tenir excessiva fortuna en els primers partits de la lligueta d’ascens en la qual han tancat penúltims la classificació després d’haver sumat dos victòries i dos empats en deu partits.

El partit però arrancava amb el gol matiner de Wendel per als de Cambrils que aprofitaven un primer tram on els aldeans no acabaven de tocar la tecla correcta i es mostraven indecisos. De mica en mica, a mesura que avançava la confrontació els groguets es van sentir més còmodes sobre el terreny de joc i gaudien d’aproximacions als dominis visitants que culminava Barry amb el cop de l’empat amb que s’arribava al descans a la recta final del primer període, quan restaven set minuts per a la conclusió (38′).

La reacció aldeana seguia iniciada la segona meitat i Manolo Puig aconseguia donar-li la volta al marcador (57′). Durant el segon temps els aldeans pressionaven i tenien ocasions per a marcar el tercer gol, tot i no tenir l’encert per a encaminar la victòria. Un fet que sabien aprofitar els cambrilencs per a situar de nou l’empat a la recta final quan Jordi establia el 2-2 (78′). Tot i això, Albert Villarroya a les acaballes del partit sentenciava i li donava els tres punts per als de la Unió.

Era un partit que teníem la il·lusió de guanyar-lo per a poder brindar-li a la nostra afició en una temporada que tot i que el play-off no ha anat com nosaltres esperàvem, per a l’Aldeana podem valorar que ha estat històrica després d’una primera fase molt exigent davant equips com el Tortosa, l’Amposta, l’Ampolla on segurament tots aquests equips tenien molt més pressupost que el nostre però el club s’ha reivindicat i va fer un molt bona campanya i davant el Cambrils Unió que l’any vinent estarà a primera catalana era un bon moment de reivindicar-se” ens comentava Ferran Simó que afegia que “tot i estar limitats per baixes de llarga durada, vam poder recuperar efectius per a afrontar aquest partit i es va notar. L’equip va ser competitiu altre cop completant una bona primera meitat i una molt bona segona part que crec que haguéssim pogut fer més gols. Sí que és veritat que ens va costar molt entrar al partit, completant uns deu primers minuts fluixos però vam anar entrant al partit on vam anar de menys a més“. Mirant de cara al futur on Ferran Simó seguirà una temporada més al càrrec de l’equip “intentarem ser competitius, partint d’entrada de ser un dels rivals forts de la categoria com a campió d’aquesta temporada. Crec que serem un dels rivals a batre. El factor sorpresa que vam poder exhibir enguany de cara a la temporada vinent no el tindrem i segurament a molts de camps ens esperaran en moltes ganes per a derrotar-nos. Hem de ser conscients de cara a una categoria que s’espera molt competitiva i amb dificultats per a guanyar partits” sentenciava l’entrenador aldeà.

Podeu veure la classificació definitiva de la segona volta a la lligueta d’ascens a primera catalana, clicant la imatge inferior: