IniciFutbolFutbol femeníL'Aldeana fa els deures i encadena nou jornades consecutives sense perdre

L’Aldeana fa els deures i encadena nou jornades consecutives sense perdre

Es manté la marxa triomfal de l’Aldeana femení, que va encadenar la sisena victòria consecutiva i que fa nou partits que no coneix la derrota en els quals tan sols ha cedit un empat, després de resoldre el duel davant l’EFB Vendrell amb un gol a cada meitat. Una temporada per a emmarcar, on tan sols han cedit una única derrota davant el líder de la categoria (2-0) i dos empats a Canyelles (3-3) i davant el Calafell (1-1), segon classificat amb un punt més que les ebrenques, que es va convertir en el primer i únic equip capaç de sumar al feu aldeà.

Al primer tram de partit la incertesa feia que el partit resultés bastant obert, tenint en compte les fins a cinc baixes (totes elles titulars indiscutibles) que acumulava el conjunt d’Agustí Martí ‘Garcho’ amb l’absència de les dos centrals Naomí i Alicia i les tres màximes referents ofensives: Carla Ferrando, Anna Escribano i Marta. Aquest fet va condicionar d’entrada, però a mesura que avançava la confrontació es van poder fer amb el domini territorial i van trobar la fórmula per a trencar la pressió avançada que els va plantejar un Vendrell atrevit. A partir del primer quart d’hora les aldeanes es van poder assentar sobre el terreny de joc i van generar arribades claríssimes a l’àrea local, estavellant fins a tres pilotes als pals de la porteria visitant, fins que arran d’una acció que acabava amb unes mans clares dins l’àrea del conjunt vendrellenc, Patri assumia la responsabilitat i no fallava des del punt fatídic, avançant a les locals al marcador quan es duien vint-i-dos minuts de joc. A partir d’allí i fins al descans, el monòleg ofensiu de les del Baix Ebre era autoritari però la falta de definició va ser la nota negativa, privant-los d’eixamplar la mínima renda amb que s’enfilava el camí de vestidors al temps de descans.

A la represa, però, van seguir insistint les de la Unió, que seguien generant clares situacions per a marcar. Va ser al quart d’hora, quan arran d’una pilota filtrada cap a Joana, trencava el fora de joc i es presentava completament sola davant la portera visitant Paula, a la que superava amb una vaselina precisa que establia el 2-0 amb el que es tancaria el resultat definitiu, malgrat disposar de clares ocasions per haver ampliat encara més la renda al marcador. En resum, un partit on van anar de menys a més i tot i acusar la falta de gol, acabaven resolent amb escreix la situació que les situa ara a dos punts del lideratge aprofitant així la jornada de descans del Terres de Lleida, proper rival que visitarà l’estadi de la Unió d’aquí a dos setmanes, en un partit on les aldeanes tenen moltes il·lusions dipositades amb aquest enfrontament directe. Abans, però, tindran que desplaçar-se a terres lleidatanes per enfontrar-se al Castellserà, diumenge a partit de les 16 hores de la tarde, en el partit que en principi obrirà la divuitena jornada del campionat de lliga i al que en el partit d’anada el superaven per 4 gols a 0.

UE ALDEANA, 2
EFB VENDRELL, 0

UE Aldeana: Mendi, Ainhoa, Alba Fischer, Sílvia Maicas, Paula Adell, Patri, Núria Falcó, Paula Marqués, Andrea, Eva, Júlia Lineros. També van jugar: Cris, Mar (ps), Joana, Julene, Sara Ber, Raquel Santamaria.

EFB Vendrell: Paula, Marta, Anna, Aina, Clàudia, Marina, Fernández, Andrea, Albanta, Fiona, Jenifer. També van jugar: Ariadna, Abril.

Àrbitre: Didac Rodríguez Abilio, de la delegació arbitral ebrenca. No treure targetes per a cap dels dos equips.

Gols: 1-0, Patri (p) (22’); 2-0, Joana (60’).

La classificació al grup 2 de la lliga femenina provincial, després de disputar-se la dissetena jornada del campionat de lliga, queda com podeu veure a la imatge inferior: