IniciFutbol4ª CatalanaL'Ametlla B fa el millor partit de la temporada i es treu...

L’Ametlla B fa el millor partit de la temporada i es treu l’espina davant l’Olímpic B

Venien d’encaixar un dur correctiu, condicionat per l’expulsió que els deixava en 10 jugadors amb el 0-0 al camp d’un dels capdavanters, el Masdenverge, que els va acabar golejant per 5-0. Tot i això l’Ametlla de Mar B, va realitzar el partit més complert de la lliga juntament amb el del Gandesa B, i es va imposar a l’Olímpic ME B que al final li donava emoció al duel amb el 3-2 definitiu.

Els de Jordi Subirats van saltar al camp deixant enrera la derrota àmplia de la setmana anterior i fruit d’uns primers quaranta-cinc minuts primorosos van poder situar una renda de dos gols al marcador que fins i tot es quedava curta després de les nombroses ocasions que van gaudir. Als 10 minuts de joc Albert Borràs els avançava al marcador i a partir l’assetjament local en situacions de gol claríssimes per a Àlex, Busi i una internada per banda de Maura que no van acabar el gol tot i fer mereixements suficients com per haver ampliat l’1-0 que mantenia la incertesa al descans.

A l’inici de la represa, Quintana es treia del barret un autèntic golàs en veure al porter avançat connectava un globus que s’introduïa dins la porteria visitant al primer minut de la segona part. I quan s’havien disputat 5 minuts arribava la jugada conflictiva de la tarda, quan Marc Pallarés no se n’adonava que hi havia un jugador visitant al terra i anotava el tercer, davant les protestes dels morencs. Una situació que va provocar una gran resposta pel tècnic local, Jordi Subirats ‘To’ que obligava als seus jugadors a quedar-se estàtics després del servei de centre i permetre que els riberencs mitjançant Iker anotessin el gol. Una situació de ‘fair-play’ per aplaudir-la. Després d’aquesta acció, se li complicava el partit quan tan sols sis minuts més tard arribava el segon gol blanc-i-blau obra de Pete en un servei magistral de falta que quedava morta i Moha l’empentava a la xarxa. Tot i això, després d’una fase de descontrol els caleros tornaven a agafar la batuta del joc i controlaven el partit per a sumar tres punts reconfortants.

Sala de premsa:

Jordi Subirats ‘To’ ens confirmava que havia estat “el millor partit de la temporada, juntament amb el del Gandesa. Després de dos setmanes on els resultats no ens acompanyàven davant la Cava i a Masdenverge vam sortir endollats i dins als primers quinze minuts ja generavem dues situacions molt clares de gol amb un cop de cap de Ruben Bonachi i un altre d’Albert Bardí, ja ens podiem haver avançat. I en una acció al límit del fora de joc Albert Borràs va aconseguir ficar-nos per davant al marcador” ens comentava el tècnic calero que afegia que “a partir d’aquí vam tindre diverses situacions com per a sentenciar i no va ser fins a l’inici del segon temps quan aprofitàvem millor les accions de gol“. “La jugada desafortunada de la tarda es donava quan Quintana trepitjava a un rival i abans els riberencs havien llençat una pilota fora quan tenien opció clara per a marcar. Ho vam parlar i vam decidir deixar-nos fer el gol, que ens va descol·locar 5 minuts i arribava el segon gol que ajustava la situació. Tot i això, vam estar molt ben posats i en dues ocasions podíem haver matat el partit” sentenciava l’entrenador calero.

Podeu veure la classificació després de la novena jornada de la lliga de la quarta catalana al seu grup 20, clicant la imatge immediatament inferior:

La propera jornada:

L’Ametlla de Mar B afronta aquest divendres, en el partit que obre la desena jornada del campionat de lliga, el desplaçament al camp del coer de la categoria, el Sant Jaume. És una bona oportunitat dos jornades consecutives guanyant com ja li va passar al conjunt calero a la tercera i quarta jornada, quan va encadenar dos triomfs consecutius davant l’Aldeana B a domicili (2-3) i davant l’actual líder el Gandesa B (3-1). Per la seva banda, el Sant Jaume que no va poder disputar el seu partit de la setmana passada per falta d’efectius i que el comitè de competició ha donat per finalitzat amb 3-0 favorable al conjunt verd-i-negre, buscarà retrobar-se amb la victòria després de cinc derrotes consecutives. El partit es disputarà a partir de dos quarts de nou del vespre amb arbitratge del col·legiat ebrenc Pau Roig Curto. Per la seva l’Olímpic ME B que fa set partits que no guanya, després d’encetar la temporada amb dues victòries, ha sumat tres punts dels darrers 21 en joc. Intentarà revertir aquesta dinàmica rebent al municipal morenc la visita de la Cava B en el compromís que tancarà aquesta jornada a partir de dos quarts de cinc de la tarda de diumenge amb arbitratge d’Aleix Subirats Cardona del comitè tècnic ebrenc.